Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
13:33

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Бізнес міняє фінансову звітність

Бізнес міняє фінансову звітність

Бізнес міняє фінансову звітність.

Про це розповіли в обласній раді. Бухгалтери, аудитори та економісти з усієї області зібралися сьогодні в обласній раді, аби дізнатись особливості складання фінансової звітності у 2018 році.

Згідно із змінами до Закону про бухоблік з 1 січня українські підприємства мають дотримуватись міжнародних стандартів. На розширеному засіданні комісії з питань підприємництва в рамках «Форуму IFRS Ukraine» усі бажаючі могли детальніше дослідити ці новації.

Професійні регулятори, методологи і практики розповіли про сучасні законодавчі вимоги, висвітлили найактуальніші питання, які виникають під час практичного застосування міжнародних стандартів.

Депутат обласної ради, голова постійної комісії з питань підприємництва Олександр Галаган зазначає:

«Запровадження нових міжнародних стандартів бухгалтерського обліку напряму пов’язано з європейським вектором розвитку нашої країни. Допомагати підприємствам швидко адаптуватися до нових вимог - наразі важливе завдання».
Такий форум проходить у Дніпрі вперше. Далі ділитися знаннями професійні спікери поїдуть до Львова, Одеси та Києва. Головна мета проекту – це успішне проведення фінансової трансформації.

Для того, щоб кожне підприємство стало інвестиційно привабливим та розвивалося з фокусом на Міжнародні стандарти.

Такий підхід повністю відповідає одному із пріоритетів роботи Дніпропетровської обласної ради – підтримка малого та середнього бізнесу, переконаний Гліб Пригунов:

«У Європі малий та середній бізнес – це основа суспільства, тому, стимулюючи розвиток малого та середнього підприємництва, ми допоможемо нашим громадам бути більш успішними та заможними».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті