Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 28 червня 2024
14:39

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Ворскла - Сталь 1:1. Полтавська закономірність

|«« «« »» »»|

Недільну програму 16-го туру УПЛ відкривали "Ворскла" і "Сталь". Здавалося в цьому матчі все гранично зрозуміло, але команда Ніколая Костова, не дивлячись на останнє місце в турнірній таблиці, і не збиралася здаватися. У "Ворскли" ігрова криза, а "Сталь" хоч і забула смак перемог, але не програє більш статусним командам.

Простакуватий стиль, який взяв за основу Василь Сачко, цілком має право на життя. Не одна команда досягала успіху, роблячи ставку на банальний фланговий тиск. Але щоб дійсно розраховувати на серйозні результати, потрібно створювати в два рази більше нагод, або значно раціональніше підходити до їх реалізації.

Після фінального свистка Сергія Березка логічним було б пояснення – "Ворсклі" не пощастило. За 90 хвилин гри зелено-білі обстукали каркас воріт Германа Пенькова, створили з десяток нагод, які за іншого збігу обставин обов’язково б закінчились голом. Лише в першому таймі свої шанси змарнували Кобахідзе, Коломоєць, Чеснаков. Перший замість удару вирішив віддати паси на партнера, однак той не був готовий до такої щедрості. Другий бив в дальній кут, увірвавшись в штрафний майданчик, але надійно зіграв Пеньков. Третьому не вистачило влучності після удару головою, а постріл з середньої відстані парирував голкіпер.

Після перерви Коломоєць влучив у поперечину, пробиваючи головою. Згодом Шарпар влучив у стійку, завдавши удару з десяти метрів. І лише на 56-й хвилині такі старання дали свої плоди. Точніше плід. Ребенок промчав лівим флангом і вирізав подачу в центр штрафного майданчика, куди набіг Кобахідзе та потужно пробив повз голкіпера.

Здавалось, справу зроблено, залишилось зробити контрольний постріл. І такий міг би бути, якби на 69-й хвилині Кадимян, який замінив Кобахідзе, першим же дотиком влучив у ворота після прострілу зліва. Але Гегам пробив повз штангу, а через дві хвилини на табло вже світились дві одиниці.

І тут варто почати говорити про реакцію "Сталі" на пропущений гол. Команда Костова не розсипалась, а навпаки мобілізувалась та скористалась бажанням "Ворскли" віддати ініціативу. Перші атаки носили символічний характер, проте після моменту Кадимяна кам’янці змусили спочатку понервувати Шуста, а потім діставати м’яч з сітки. На 71-й хвилині Богдан парирував удар Михайліченка з рикошетом від захисника. "Сталь" подала кутовий, воротар кулаком м’яча дістав, але вибив точно на Хоцяновському, якому потрібно було лишень влучити у порожні кут, з чим 19-річний Артем успішно справився.

А далі були недолугі спроби "Ворскли" вирвати перемогу та спокійна гра у захисті гостей. Більше того, "Сталь" ще й вийти вперед могла, якби Кузик пробив точніше. Але - 1:1. Полтавці перервали серію з чотирьох поразок поспіль, хоча навряд чи вони розраховували саме на такий результат. До слова, для кам’янців – це восьма нічия в останніх дев’яти поєдинках (в тому числі двох кубкових, в яких переможця довелось визначати в серії пенальті). Сім з них закінчились саме з рахунком 1:1.

Українська Прем'єр-ліга. 16-й тур

19 листопада. Полтава. Стадіон "Ворскла" ім. Бутовського

"Ворскла" (Полтава) - "Сталь" (Кам'янське) 1:1

Голи: Кобахідзе 56 - Хоцяновський 72

"Ворскла": Шуст - Пердута, Даллку, Чижов (Кулач 77), Матвієнко - Чеснаков, Скляр - Кобахідзе (Кадимян 68), Шарпар, Ребенок - Коломоєць (Загорулько 83)

"Сталь": Пеньков - Даніелян, Ткачук, Грачов (Копитов 41), Михайліченко - Месхі, Якимів - Мисик (Костенко 74), Обрадовіч, Кузик - Климчук (Хоцяновський 46)

Попередження: Чижов 27, Скляр 81 - Даніелян 45

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (17)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (13)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  За час воєнного стану придбав майна на 350 000 доларів: на Дніпропетровщині судитимуть колишнього обласного воєнкома (7)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (7)

•  Світлофор не працював: у Дніпрі на Сонячній Набережній Toyota врізалась у Mercedes і той перекинувся (6)

•  Буде потрібно набратися сміливості та констатувати смерть - комерційний директор «Дніпра-1» Вʼячеслав Фрідман (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті