Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
01:18

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

I love Кам’янське

I love Кам’янське

У Кам'янському проводять конкурс на створення арт-об'єктів, які могли б стати пам'ятками.

Таку назву має міський конкурс, що стартував у нашому місті з 4 вересня, повідомляє Телеканал ТРК "МІС". В його основі ідея створення арт-об’єктів, які могли б стати визначними пам’ятками і презентувати наше місто для гостей. Конкурс проводиться громадською організацією «Сила громади», за підтримки центральної міської бібліотеки імені Шевченка.

«Головною метою конкурсу є популяризація назви міста «Кам’янське». Адже, на сьогодні, ще далеко не всі прийняли зміни, каже Олександра Нестеренко, координатор проекту «I love Кам’янське». Тому для того щоб звикнути, а головне полюбити назву «Кам’янське», серед громади проводять таку акцію, участь у якій братимуть практично всі бажаючі. Учасники - фантазуватимуть, журі - відбиратиме, містяни – голосуватимуть».
За задумкою конкурсу, розробкою оригінальних ідей може зайнятися будь хто з містян, проте головній акцент робитимуть на молодь. «Це може бути будь-що: конструкція, фонтан, клумба або ще щось. Головне, щоб це було оригінально, красиво та сучасно і неодмінно викликало бажання сфотографуватися поруч. Також ви самі можете запропонувати і місце розташування об’єкту», - розповідає Олександра Нестеренко.

Підготувати та здати свій проект або навіть ескіз можна до 15 жовтня поточного року у будь-який відділ бібліотечної системи міста.

10 кращих робіт визначать експерти, а далі голосуватиме громада на порталі «Розумне місто» та міських площах.

Програма та умови конкурса - art.sylagromady.dp.ua


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті