Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
04:46

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Поліція Дніпропетровщини викрила незаконну схему розкрадання бюджетних коштів

Поліція Дніпропетровщини викрила незаконну схему розкрадання бюджетних коштів

Поліцейські з’ясували, що посадові особи сектору господарювання державних та комунальних підприємств перераховували кошти за нібито отримані послуги та будівельні матеріали.

Гроші надходили на рахунки організацій, зареєстрованих у Донецькій області, після чого перераховувались на підприємства, які займались оптовим продажом тютюнових виробів. Натомість організатори злочинної схеми отримували готівкові кошти.

Поліція провели ряд обшуків, під час яких вилучила понад 30 печаток організацій, юридична адреса яких знаходиться у Донецькій області, та 200 тис. гривень. Також вони наклали арешт на 35 рахунків підприємств та вилучили тютюнових виробів на суму понад 9 млн. гривень.

За фактом систематичного розкрадання грошових коштів відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 191 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

Триває досудове розслідування.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті