Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 15 червня 2024
06:06

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі вогнеборці ліквідували пожежу на підприємстві з переробки вторинної сировини

|«« «« »» »»|

17 серпня о 12:58 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу, а саме, що горить трава на відкритій території площею 1га за адресою, проспект Богдана Хмельницького міста Дніпро.

За вказаною адресою відразу було направлено чергові відділення державних пожежно-рятувальних частин Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю на місце виклику, вогнеборці встановили, що пожежа вже розповсюдилася на відкриту територію підприємства з переробки макулатури та іншої вторинної сировини і охопила площу 200м2 штабелів складованої макулатури та сміття на території об'єкту.

Майже одночасно, внаслідок різких поривів вітру, площа пожежі почала збільшуватись та перекинулась на будівлю цегляного ангару зі складованою макулатурою.

Внаслідок сильного задимлення вогнеборці працювали в апаратах захисту органів дихання.

Вогнем знищено суху траву на відкритій території площею 1 га, складений картон на території підприємства на площі 200м2 та складений картон у середині складського приміщення на площі 400м2.

Пожежу локалізовано о 17:15.

Загиблих та травмованих немає.

До пожежно-рятувальних робіт було залучено 31 чоловік особового складу та 6 одиниць пожежно-рятувальної техніки ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області, в тому числі і МАЗ з напівпричепом з ємкістю 35 м3.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті