Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
13:28

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Посадовці міськради не переконалися в безпеці дитячого табору: розпочато кримінальне провадження

Посадовці міськради не переконалися в безпеці дитячого табору: розпочато кримінальне провадження

Прокуратурою Дніпропетровської області розпочато кримінальне провадження відносно посадових осіб Дніпропетровської міської ради, які допустили службову недбалість під час проведення тендерних торгів (ч.2 ст.367 КК України).

Так, Департаментом соціальної політики Дніпропетровської міської ради проводилися тендерні торги щодо послуг дитячих таборів для дітей учасників АТО, за результатами яких з переможцем, що запропонував найнижчу цінову пропозицію, було укладено договір щодо відпочинку та оздоровлення 500 дітей.

При цьому, згідно діючого законодавства, перед організованим заїздом відпочиваючих, готовність закладу до відкриття має перевірити спеціальна комісія, що складається з представників органів та установ санепідслужби, органів державного пожежного, технічного, архітектурного нагляду, а також медичного працівника; заїзд відпочиваючих без дозволу санітарно-епідеміологічної станції забороняється.

Проте, у порушення вимог діючого законодавства, закладу – переможцю торгів вказаний дозвіл не надавався.

Тож, не переконавшись у готовності закладу до оздоровчо-літнього періоду, посадовці міськради направили туди на відпочинок 500 дітей, а наприкінці липня 2017 року 30 з них отруїлися та були направлені до медичного закладу.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні триває.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті