Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 11 червня 2024
22:30

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі поліція затримала жінку, яка кухонним ножем ледь не вбила рідного брата

У Дніпрі поліція затримала жінку, яка кухонним ножем ледь не вбила рідного брата

Застілля двох родин перейшло у сварку, під час якої сестра схопила зі столу ніж та встромила брату в серце. Своєчасно надана медична допомога врятувала чоловікові життя.

Жінка сама зателефонувала до Шевченківського відділення поліції та повідомила, що вбила брата. На місце події до будинку по провулку Маковському виїхали працівники слідчо-оперативної групи. Вони дізналися, що того вечора дві родини, які проживають разом в одному будинку, зібрались за столом. Застілля не обійшлось і без спиртного. Випивши чимало горілки брат із сестрою почали сваритись. Розлютившись на брата жінка схопила зі столу ніж і встромила йому прямо в серце.

Побачивши, що родич впав на підлогу, вона дуже злякалась та відразу ж викликала лікарів. Медики доставили його в лікарню. Завдяки вчасно наданій допомозі потерпілий залишився живим. Лікарі встановили діагноз – проникаюче поранення грудної клітини зліва.

За даним фактом у Шевченківському відділенні поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 (замах на злочин) та ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Жінка затримана в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

На даний час їй обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Зловмисниці загрожує покарання строком від 7 до 15 років позбавлення волі.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті