Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
10:41

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Проти депутата Кам’янської міськради відкрито кримінальне провадження

Проти депутата Кам’янської міськради відкрито кримінальне провадження

7 червня ПАТ "Дніпропетровськгаз" повідомив про те, що проти депутата Кам’янської міськради Дмитра Пучкіна відкрили кримінальне провадження через поранення працівника екстреної служби 104.

Як повідомлялося раніше, інцидент трапився 2 червня у селі Курилівка біля міста Кам’янське. Депутат Кам’янської міськради Дмитро Пучкін здійснив серію пострілів по працівниках аварійно-диспетчерської служби під час того, як фахівці проводили планові роботи для відновлення пуску газу до населеного пункту. У результаті обстрілу була поранена 60-річна працівниця цієї служби.

За фактом нанесення тілесних ушкоджень правоохоронними органами відкрито кримінальне провадження. Однак їх ступінь важкості та міра покарання будуть визначені після судмедекспертизи, яку проведе поліція.

Також у газовій компанії повідомили, що постраждала жінка була госпіталізована у міську лікарню швидкої медичної допомоги №8. Однак, через складність поранення, лікарям одразу не вдалося виконати оперативне втручання. Нині жінка прооперована, перебуває у стаціонарі та потребує тривалої реабілітації. Тим часом, на період вимушеного лікування, вдома у постраждалої без догляду залишилася 88-річну матір, яка має проблеми з серцем.

Сам Дмитро Пучкін одразу після обстрілів аварійної служби та поранення жінки поїхав на відкриття дитячого свята у місті Кам’янське. На цей час постраждала не отримала від депутата ані пропозицій допомоги у лікуванні, ані вибачень.

Нагадаємо, в Кам'янському тривають конфлікти місцевих мешканців із співробітниками Каменського відділення «Дніпропетровськгазу».

ПАТ "Дніпропетровськгаз"

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Az  (08.06.17 17:38): Творят, что хотят. Відповісти | З цитатою
жылец  (08.06.17 16:20): Лично я не знаю кому верить. Деньги с человеком могут сделать многое.Купить можно все - совесть, достоинство, честь. И ничего святого нет, как и не бывало никогда. По моему личному убеждению рыба гниет с головы. Ощущение гниения общества уже 25 лет, особенно последние 3 года- с ярко выраженным жидовско - нацистским воинствующим душком. Хотелось бы с гордостью сказать *слава..., да язык как-то не поворачивается. Стыдно, госнода... Відповісти | З цитатою
хе-хе  (08.06.17 12:27): не тимошенковец он: так то он давно исключен из Батькивщины Відповісти | З цитатою
Вот это да  (08.06.17 10:09): на тимошенковца открыли уголовку, наверно страна меняется к лучшему ;) ато думали хулиганство с 200грн штрафа выпишут и будет стрелять в воздух дальше а люди с простреляными ногами потом будут лечиться. Закрывать таких нужно, или всем оружие раздать чтобы шмальнули в ответ!!! ато несправедливо кафно-царьки со стволами а простые люди нет Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті