Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
21:09

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Вперше за роки незалежності на Дніпропетровщині відремонтують траси міжнародного значення

Вперше за роки незалежності на Дніпропетровщині відремонтують траси міжнародного значення

Вперше за всі роки незалежності України в Дніпропетровській області почалися масштабні ремонти доріг державного значення.

Як повідомив радник голови Дніпропетровської ОДА Юрій Голик, сьогодні роботи ведуться вже на трьох трасах - Дніпро-Кривий Ріг, Дніпро-Запоріжжя, Дніпро-Донецьк.

«Україна - унікальна країна з точки зору транзитного потенціалу, міст між Європою та Азією. Ми зобов'язані перетворити нашу країну в європейський транспортний і логістичний центр, - зазначив Юрій Голик. - Дніпропетровщина сьогодні - лідер за темпами дорожнього будівництва в країні, і ми переконані, що зможемо відновити всю транспортну інфраструктуру області за кілька років».

Ще на одній трасі державного значення - Дніпро-Нікополь - роботи будуть розпочаті в другому півріччі в разі перевиконання плану по митних платежах, для чого є всі передумови, повідомив Юрій Голик.

Серед найважливіших проектів - ремонт дороги Нікопольської дамби, другої черги об'їзної дороги навколо Дніпра, а також будівництво абсолютно нової траси - Царичанка-Кобеляки-Решетилівка.

Крім ремонту стратегічних трас, за його словами, другий рік поспіль ремонтуються також комунальні дороги по всій області - понад 300 вже зроблено, в планах на цей рік - ще 160.

«Головне завдання команди Резніченка - за три-чотири роки відремонтувати всі дороги Дніпропетровщини», - заявив Юрій Голик.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Дн010617  (01.06.17 20:09): Умерьте пыл! Сколько уже было обещаний?! Начните хотя бы с того что
уберите ПОЗОРНЫЙ объезд при въезде в город со стороны Запорожья.
Сколько можно сыпать шлак в ямищи? Это ведь ваше и наше лицо
Відповісти | З цитатою
Виктор  (01.06.17 09:32): На Синельниково тогда сделали одну полосу и то ямы через одну заляпали, ехать невозможно, постоянно стоят машины меняют колеса, из-за такой дороги постоянно ДТП сделали треть дороги, а списали наверно как всега что сделали все. Таки дороги только при ющерко были. Делают они дороги ***... Відповісти | З цитатою
не_едь_в_синельниково  (30.05.17 20:27): Езжу ежедневно в Синельниково уже 4 года, такого беспредела еще не было. От Илларионово до Синельниково дорога убитая напрочь, не едешь, а лавируешь. В марте начали делать, по 3 бригады в день, но бросили это дело недели через 2. Ничего толком не сделали, а то что сделали уже опять в кратерах ям. И после этого никто ничего не делает!!! Відповісти | З цитатою
артем  (30.05.17 14:03): Давно не был в Синельникво😄надо дехать а вдруг сделали ремонт за 3 года😄 Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
проезжал  (30.05.17 11:43): А кто знает на трассе H-11 уже бетонное покрытие будет, как обещали или нет? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті