Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
01:22

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Російські пропагандисти закликають дніпрян на вулиці захищати "Вконтакте"

Російські пропагандисти закликають дніпрян на вулиці захищати

17 травня, у соціальних мережах почала розповсюджуватися інформація про організацію мітингу проти блокування урядом російської соціальної мережі "Вконтакте".

Про це повідомляється на сторінці організації "Спільними зусиллями", передає Дніпроград.

Інформація про заборону російських сайтів сколихнула весь інтернет. Проте, найбільш критично та різко на таку заборону відреагували саме представники російських ЗМІ, які максимально швидко розповсюдили новини накшталт, як же погано блокувати російські сервіси, які просто заполонили український кібер-простір, деякі проросійські інформсайти навіть наголошували на посягання на свободу слова українців.

Тепер у Дніпрі російські пропагандисти, підбурюючі місцевих мешканців, скликають дніпрян на мітинг захищати соцмережу "Вконтакте", запрошуючи на захід представників тих же проросійських ЗМІ для створення картинки дестабілізації та заколоту в країні.

«Вважаємо, що це не просто обмеження доступу до соціальної мережі, а тільки початок впровадження тоталітарного режиму в Україні! Це тільки початок протиправних дій проти нас, українців. Ми повинні виходити з будинків і мітингувати», - запевняють в організації.

Проте, якщо вже говорити про соціальну мережу "Вконтакте", яка є одною з найважливіших засобів російської пропаганди, то саме в цій мережі найбільше ведеться інтернет-війна - координують дії агентурні та бот-мережі росіян, які ведуть масштабні антиукраїнські дії проти мешканців країни. І логічно, що закриття подібних серверів найбільше не вигідно саме країні-агресору.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


dm11  (25.05.17 23:15): городдпюа уже перепечатывает шлак из днепрограда медленно, но уверенно превращаясь в точто такое же г..о Відповісти | З цитатою
Стас  (25.05.17 20:10): Что ж вы до сих пор кнопки "Вконтакте" не удосужились убрать, позорища. Відповісти | З цитатою
Стас  (25.05.17 20:09): Агентуры, бот-сети, интернет-войны... Никогда еще маразм не был настолько могуч. Відповісти | З цитатою
Сильвестр  (25.05.17 10:59): Ага. Сейчас, сниму штанишки и побегу защищать "в контакте" на улицах города. Уже. Разогнался. Відповісти | З цитатою
Михаил  (19.05.17 15:08): Как будто в стране нет других проблем! Нет войны, промышленость в ..., с дорогами все отлично, курс валюты вернули, с долгами рассчитались, и т.д. Херней наш президент и правительство занимается, давно всех нужно было разогнать к чертовой бабушке... Ждем перевыборов.
А те кто хотел сидеть в вк или на маил, те найдут способ, это не проблема. Короче занимаются всем подряд но тольконе тем чем нужно.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
консерватор  (19.05.17 15:04): Теперь ни интернет, ни комп не нужен. Електронке 30лет, сотни писем в день приходят. Я ничего не хочу менять. Поеду туда где есть к ней доступ. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Зю  (19.05.17 13:08): В связи с этим, я озабочен, как гражданин, разгулом антисемитизьма в стране. Ведь владельцами и Яндекса и 1С и прочего, являются лица еврейской национальности. Про господина Касперского и так все понятно. А семинары по бухгалтерии и Яндексу вообще проходили в Днепропетровске в зале "Синай", сами помните где. Говорить о том, что Яндекс разрушает Украину, все равно, что говорить что это делают евреи. Видели мы, кто работает в Яндексе, в лицо. Лица все еврейской национальности. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Поц  (19.05.17 10:24): А нас рать... Відповісти | З цитатою
сергей  (19.05.17 09:37): И здесь дотянулся проклятый Путин! Відповісти | З цитатою
хе-хе  (19.05.17 08:49): как надоело это манипулирование, если я не нарушаю законодательство и не веду противоправную деятельность в вк, но мне он более удобен чем другие сети, то я не роспропагандист.
если кто-то нарушает законодательство, вот и блокировали бы антиукраинские группы. но легче топором сразу провод отрубить, а то вдруг несознательные граждане полезут в рунете по россмисайтам шариться. про ютуб вообще молчу, рассадник роспропаганды, надо обязательно блокировать его, а то притворяется сервисом гугл.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1 2 3
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті