Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
11:51

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі вперше відбудеться забіг металургів

У Дніпрі вперше відбудеться забіг металургів

28 травня під час масштабної бігової події INTERPIPE Dnipro Half Marathon вперше пройде кубок Steel Cup серед працівників металургійної сфери з бігу на дистанції 2 км.

Організатори забігу, компанія Run Ukraine, планують зібрати близько 150 металургів з різних міст Дніпропетровської області.

Кубок Steel Cup проводиться з метою об’єднати працівників промислової галузі на одному спортивному святі, сформувати для кожного рівні умови для здорової конкуренції та взаємодії. Переможців будуть визначати серед чоловіків та жінок. Ініціювала новий забіг для металургів Run Ukraine спільно з компанією INTERPIPE, що другий рік поспіль підтримує Дніпровський півмарафон і тим самим розвиває бігову культуру серед своїх працівників та мешканців міста.

«Металург – це професія людей, які сильні і морально, і фізично. Робота в металургійній галузі вимагає витримки, спритності та гарної фізичної підготовки. Минулого року в дніпровському півмарафоні взяли участь понад 100 співробітників компанії. І це найкращий доказ того, що біг, як вид спорту, цікавий для металургів. Тому запрошуємо металургійні компанії Дніпропетровщини приєднатися до однієї з найбільших бігових подій України і разом із співробітниками «Інтерпайп» позмагатися за перший в Україні кубок металургів з бігу», - коментує Директор з корпоративних відносин компанії «Інтерпайп» Дмитро Кисилевський.

Довідка:
INTERPIPE Dnipro Half Marathon 2017 - міжнародний Дніпровський півмарафон, організований компанією Run Ukraine за підтримки Дніпровської міської ради, Федерації легкої атлетики Дніпра та безпосередньо її президента – Марини Філатової, яка у 2016 році подолала півмарафонську дистанцію (21, 0975 км). Подія стала однією із п’яти етапів бігової ліги Run Ukraine Running League 2017, що включає у себе старти в чотирьох містах України. Цього року організатори INTERPIPE Dnipro Half Marathon планують зібрати близько 2600 учасників та 8000 глядачів і вболівальників.
Окрім незабутніх емоцій від справжніх змагань, учасників очікує боротьба за гідний призовий фонд у розмірі 50 000 гривень. Переможці забігу на дистанції 21, 075 км серед чоловіків та жінок отримають по 5 000 гривень. Щоб гідно підготуватися до забігу, учасникам пропонують відвідувати щосуботні безкоштовні тренування Open Run Days у Дніпрі. З 1 квітня проводить тренування співорганізатор півмарафону - біговий клуб Start Dnipro.

Реєстрація на Дніпровський півмарафон на сайті dniprohalfmarathon.org
Титульний спонсор - INTERPIPE
Організатор - Run Ukraine
Співорганізатор - Start Dnipro

Gorod.dp.ua на Facebook.


Одот  (03.04.17 11:35): Пол экватора пробегут. Молодцы. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті