Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
18:19

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Генерала Віктора Назарова засудили до 7 років в'язниці у справі про збитий Іл-76

Генерала Віктора Назарова засудили до 7 років в'язниці у справі про збитий Іл-76

Суд визнав генерал-майора Віктора Назарова винним у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.425 КК України, та призначив йому покарання у вигляді семи років позбавлення волі, передає УНН-Центр.

"Віктора Назарова визнати винним за ч.3 ст.425 ККУ та призначити йому покарання у вигляді семи років позбавлення волі. Запобіжний захід у вигляді застави до набуття чинності вироку залишити без змін. Стягнути з Віктора Назарова на користь держави виторги на проведення ескпертиз під час досудового розслідування в сумі 172 052 гривень”, — йдеться у вироку судді.

Нагадаємо, що 14 червня 2014 року бойовики в Луганську збили літак Іл-76. Внаслідоу катастрофи загинули дев'ять членів екіпажу і 40 військовослужбовців. У справі заявлено близько 60 постраждалих. У трагедії родичі загиблих звинувачують генерал-майора ЗСУ В.Назарова, який, за інформацією постраждалих, дав команду на проведення спецоперації з доставці роти військових літаком Іл-76. У свою чергу В.Назаров не визнає своєї провини у трагедії.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


что то мутно там.  (30.03.17 11:51): Скорей всего нашли козла-отпущения...ни разу не слышал чтоб кого судили за подобные преступления . Відповісти | З цитатою
Fidel  (29.03.17 21:36): Та погодите, ещё подаст апелляцию и вывернется эта скотина. А после ещё отсудит компенсацию с шестью нулями. Так что самое интересное еще впереди Відповісти | З цитатою
Дядя  (29.03.17 11:31): Вже і Верховний головнокомандувач і Головнокомандувач ЗСУ висловили свою думку - не можна судити генералів, які безглуздо і безвідповідально відправляють людей на вірну смерть...бо так генералів не лишиться. Адже справа може дійти і до самого Верховного, який під час Іловайського казана власними офшорними справами переймався. І що нема "справжніх злочинців", що суд переймається "ах какім чєловєком" - дезертирів, які без води і харчів сиділи під Червонопартизанськом а після шквального обстрілу "Градами" покинули ввірені їм позиції і перейшли на територію ворога (якого сам Верховний, чомусь офіційно ворогом і не визнав), або погорілих танкистів з-під Новосвітловки, які "навмисно спалили" ввірену їм омуніцію і техніку і ще багатьох інших. які замість того щоб самовіддано виконати наказ отакого генерала і вмерти опинились в заручниках (бо якщо нема війни нема і полону) або взагалі зникли безвісті. Відповісти | З цитатою
Нда  (27.03.17 17:38): 5000 за ил и десантников Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті