Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
21:12

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині стартували перевірки доріг, відремонтованих у 2016-му – неякісний ремонт підрядники перероблятимуть власним коштом

На Дніпропетровщині стартували перевірки доріг, відремонтованих у 2016-му – неякісний ремонт підрядники перероблятимуть власним коштом

За останній рік на Дніпропетровщині відремонтовано 156 доріг. Як витримав новенький асфальт випробування зимою – проінспектує спеціальна комісія ДніпроОДА.

Підрядники, які недобросовісно впоралися з завданням, перероблятимуть все власним коштом. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

«У 2016-му відремонтували 156 доріг Дніпропетровщини. На це з обласного бюджету виділили півмільярда гривень. Перевагу віддали капітальному ремонту. Від підрядників вимагали добросовісної роботи та дотримання усіх технологій. Попереджали – недоліки виправлятимуть власним коштом. Це прописано у договорах, – сказав голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко. – Настав час перевірок. Як витримали дороги першу зиму – інспектує спеціальна комісія».

Перевірки стартували цього тижня. Комісія вже побувала у Кривому Розі. Оглянула дві дороги. На одній виявили пошкодження. Підрядник недолік визнав та вже переробив частину дорожнього покриття власним коштом.

Куди комісія вирушить наступного разу – спеціалісти тримають в секреті. Про візит «ревізорів» підрядників заздалегідь не попереджають.

Фахівці оглянуть усі дороги, відремонтовані у 2016-му. Роботу над помилками підрядники мають завершити до травня.

За останні два роки у містах та селах області оновили понад 300 доріг.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Виктор  (07.03.17 10:16): Обратите внимание на ул. Курсантская (г.Днепропетровск). После "вечного огня" до ж.д переезда на ж.м.Северный. Это ЖОПА а не дорога, хотя в прошлом году ее латали. В районе ж.д переезда так вообще две ЯМЫ диаметром по 1 метру!!! По обочинам дороги фуры разрыли котлованы так что и объехать никак.
На ул. Семафорная в районе котельной тоже самое.
Відповісти | З цитатою
дороги  (05.03.17 07:25): сколько бы асфальта не укладывали толку не будет если не усиливать подушку дороги Ведь она в сов время расчитывалась на 7-10 тонн а сейчас ходят фуры по 20 40 тонн Відповісти | З цитатою
Задолбали своей показухой!!!  (04.03.17 18:25): ПО ВСЕЙ СТРАНЕ НЕТ ДОРОГ - одни направления!! Украина по уровню развития инфраструктуры на 135 месте!! Ниже Конго и Мозамбик!
Гандосман отрапортовал что оримонтировано 950 км дорог - и это при общей протяженности 160000!! Если будут даже качественно ремонтировать - надо минимум 100 лет!!
Трындец!
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
dnepr  (03.03.17 23:35): ул. Рабочая уже рассыпается. люки начали проваливаться и пошли трещины. Відповісти | З цитатою
Украинец  (03.03.17 21:46): Героев Сталинграда, к большому сожалению, переезды через рельсы не сделали ни где кроме шинной, ямы страшные. На повороте на шинную асфальт срезали и там при повороте на шинную полный пипец. Поражаюсь этим людям, не ужели вы *уки не в этом городе живете, не уже ли вы не ездите этими дорогами. На Мирный заехали раз в 10 лет типа сделали дорогу, 30% которой уже в ямах и это только первая зима, а что дальше то будет.
P.S. Очень жаль что у нас везде такие специалисты, врачи, строители, чиновник народ ужасный вот и люди везде такие. Лодыри через одного и свиньи, сколько езжу по этим дорогам, без разницы хоть бентли хоть копейка окно открыл и мусор на дорогу, город и улицы где живете не цените, а потом хотят чтобы власти за вас ещё думали.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Fidel  (03.03.17 20:20): Ага, сделали за деньги чпуево, а бесплатно типа хорошо сделают? Ржунимагу Відповісти | З цитатою
гражданин  (03.03.17 19:15): улица Киевская отремонтирована осенью. даже трех месяцев не продержалась сейчас практически вся в ямах и трещинах. Основное усилие надо уделять качеству выполненных работ а не количеству. Долой совковые подходы к роботе "пятилетка за три года" Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Костя  (03.03.17 13:18): через ул.Павлова по "горбатому" мосту ездить не возможно!!!ямы по колено и торчит арматура, проверьте Відповісти | З цитатою
Димон  (03.03.17 12:15): Надо заставить переделать полностью весь объем! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті