Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
10:57

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Увага! Складні погодні умови у Дніпропетровській області!

Увага! Складні погодні умови у Дніпропетровській області!

За даними гідрометеоцентру України 7 лютого поточного року вранці та вдень у Дніпропетровській області очікуються значне похолодання, хуртовини та пориви східного вітру 15-20 м/с. На дорогах ожеледиця. Температура повітря становитиме від -10 до -17 градуса за Цельсієм.

Правоохоронці звертаються до водіїв з проханням не забувати: керування транспортними засобами в складних погодних умовах вимагає уважності, зосередженості та обережності.

Вирушаючи в дорогу, перевірте технічний стан авто, зверніть особливу увагу на стан зовнішніх світлових приладів транспортних засобів, склоочисників, обігрівачів салону, подбайте про запас палива.

Неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху: не перевищуйте швидкість, користуйтеся пасками безпеки, дотримуйтесь безпечної дистанції та правил паркування. З особливою обережністю рухайтеся по мостам та естакадах, відмовтеся від ризикованих маневрувань. В умовах недостатньої видимості, рухайтеся з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями.

Під час різкого погіршення погодних умов, за можливості утримайтеся від поїздок на власному транспорті, особливо на далекі відстані. Якщо ж все ж таки виїхати вкрай необхідно, будьте особливо уважними та обережними за кермом. Не нехтуйте власною безпекою та безпекою пасажирів, уважно стежте за прогнозами синоптиків.

Якщо під час руху ви побачили, що хтось потрапив у скрутне становище через негоду, викличте на допомогу працівників поліції або аварійні служби. Не будьте байдужим, можливо завтра допомога знадобиться саме вам.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті