Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
10:58

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

60 тонн будматеріалів на відновлення зруйнованого житла: Дніпропетровщина допомагає постраждалим мешканцям Авдіївки

|«« «« »» »»|

Шифер, цвяхи, дерев'яний брус, цемент – черговий гуманітарний вантаж відправила Дніпропетровщина до Авдіївки. 60 тонн будівельних матеріалів – на відновлення зруйнованого житла.

Шостий день поспіль ситуація у 30-тисячному місті поблизу Донецька залишається напруженою. За потреби Дніпропетровська область допомагатиме сусідам й надалі.

В Авдіївці гаряче. Через постійні обстріли у місті оголошено надзвичайний стан. У скрутну хвилину постраждалих підтримує ДніпроОДА.

«Дніпропетровщина уже передала до Авдіївки понад 5 тисяч літрів питної води, 40 тонн продуктів харчування. Сьогодні у зону військового конфлікту рушили ще три машини з будівельними матеріалами. Вони стануть у нагоді жителям, аби полагодити пошкоджені будівлі. Тримаємо зв'язок із Донецькою обласною військово-цивільною адміністрацією – підтримуватимемо сусідів й надалі», – запевнив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

Віктор Прохоров вправно керує навантажувальною машиною. За допомогою спеціальних вил він піднімає вантаж та складає його у фури.

«Для постраждалої від обстрілів Авдіївки – шифер, цвяхи, дерев'яні дошки, цемент. Будматеріали там зараз дуже потрібні. Допомога буде актуальною для мирних мешканців», – упевнений чоловік.

В зону АТО вирушили три вантажівки. Водії підрахували: на дорогу – понад п'яти годин. Заради безпеки, автівки не доїжджатимуть до Авдіївки. Їх зустрінуть та розвантажать поблизу Краматорська.

«Рухаємося в бік Краматорська. Завантажили повну фуру лісом. Це допомога Дніпропетровщини – Авдіївці. Там зараз серйозна ситуація, йдуть бої, усе зруйновано. Допомога завжди потрібна», – каже водій-далекобійник Олександр Шигорєв.

Це не перший гуманітарний транш від Дніпропетровщини – Донеччині.

На пункт збору «гуманітарки» перетворився і Центр допомоги учасникам АТО при ДніпроОДА. Мешканці області несуть сюди ковдри, подушки, чай, каву, цукор – усе, що знадобиться для зігріву бійців.

«Речі і продукти передаємо до Дніпропетровського аеропорту, який приймає поранених із зони АТО», – зазначила координатор Центру Наталія Шуліка.

Ситуація на Донбасі загострилася 29 січня. Президент України Петро Порошенко доручив облдержадміністраціям надати допомогу Авдіївці.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Зашморг  (04.02.17 16:47): Хоть бы не смешили! 60 тонн - это три фуры! Много навосстанавливают))) Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Антон  (04.02.17 15:09): Президент не выполнивший обещание еще в 2014г. закончить войну как должен поступить? Все решается просто и быстро - была б воля, но кто ж хочет захочет терять доходы и очередные транши (дайте денюжку у нас война). 60 тонн отправили, а кто проверит, а сколько спишут. И так везде по стране. А страдают простые люди, что в Авдеевке, что в Донецке. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті