Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 03 червня 2024
11:39

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Затримано організовану групу наркоторговців, які діяли на території 4 регіонів України

Затримано організовану групу наркоторговців, які діяли на території 4 регіонів України

Правоохоронці знешкодили злочинне угруповання, яке займалося збутом особливо небезпечних наркотичних засобів на території столиці, Київської, Дніпропетровської та Миколаївської областей. Виручка від продажу наркотиків за добу сягала 70 - 100 тисяч гривень.

Про це на брифінгу повідомили т.в.о. начальника поліції Київщини Дмитро Ценов та заступник начальника Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України Юрій Буковський.

У результаті проведеної спецоперації оперативники та співробітники слідчого управління поліції Київщини спільно з працівниками Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України та прокуратури провели 10 оперативних закупівель з метою фіксації злочинної діяльності.

Під час проведення санкціонованих обшуків, які одночасно проводились за всіма адресами проживання злочинців у різних областях країни, із залученням бійців спецпідрозділів, виявлено та вилучено: 300 грамів метадону, 200 грамів амфетаміну, грошові кошти та майно на суму 1 мільйон гривень, а також зброю й боєприпаси.

6 зловмисників, організатора та збувачів, затримано у порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України.

За даним фактом слідчими відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 6 до 10 років з конфіскацією майна. Досудове розслідування триває.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті