Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
02:19

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кам’янському вітали та нагороджували студентів

|«« «« »» »»|

17 листопада у Кам’янському в актовій залі Дніпровського державного технічного університету відбулися урочистості з нагоди Міжнародного дня студентів. Це свято відзначають студенти 10 вищих та 4 професійно-технічних навчальних закладів міста.

На початку урочистостей з вітальним словом виступив ректор університету Олександр Коробочка. Він побажав студентам міцного здоров’я, наснаги та успішного складання зимової сесії.

Від імені міського голови Андрія Білоусова студентів привітав його заступник Олександр Чернишов. Олександр Чернишов вручив нагрудний знак «Відзнака міського голови» студентці Центру підготовки і перепідготовки робітничих кадрів Дар’ї Пугач, яка нещодавно здобула перемогу на Всеукраїнському конкурсі професійної майстерності «WorldSkills Ukraine» та ІІ Міжнародному кулінарному фестивалі «BESTCookFEST». За сумлінне ставлення до навчання, наполегливість, ініціативність та активну участь у громадському житті чимало студентів були нагороджені Подяками міського голови, а 11 студентських родин міста отримали подарунки.

Депутат міської ради Наталія Шкуренко вручила відмінникам навчання банківські картки з міськими стипендіями.

Також зі словами вітання виступила депутат обласної ради Олена Плахотнік. Вона побажала студентам успіхів і натхнення, добрих та надійних друзів. Свято продовжилося концертною програмою.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті