Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
14:31

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині поліцейські встановлюють обставини вбивства задушеного чоловіка

На Дніпропетровщині поліцейські встановлюють обставини вбивства задушеного чоловіка

В смт. Слобожанське, що у Дніпропетровському районі, слідчо-оперативна група, яка приїхала на виклик, виявила тіло чоловіка з множинними тілесними ушкодженнями.

Поряд з померлим знаходився 41-річний господар квартири, який пояснив, що 16 жовтня близько 22-ї повернувся додому та виявив у себе на кухні невідомого чоловіка, який сидів за столом та їв.

Спроби власника з’ясувати особу гостя призвели до того, що між чоловіками виникла сварка та бійка. Невідомий схопив сокиру та накинувся на господаря. Сокиру йому вдалося вирвати з рук і власник помешкання накинувся на гостя з кулаками та почав душити електричним дротом від подовжувача. Знешкодивши нападника, він зв’язав йому руки та ноги. Коли потерпілий перестав подавати ознаки життя, нападник пішов з квартири. Як згодом з’ясували працівники карного розшуку, весь цей час він знаходився у сарайному приміщенні поряд з домом, де вживав алкогольні напої. 18 жовтня до нього приїхав родич, який виявив тіло та повідомив про злочин в поліцію.

Зараз підозрюваного у вбивстві опитують слідчі – підозрюваний постійно плутається у показаннях, скаржиться на провали в пам’яті. За показами свідків, чоловік веде асоціальний спосіб життя, перебував на обліку у лікаря-психіатра.

Згідно з довідкою СМЕ, у померлого були виявлені тілесні ушкодження у виді саден голови та перелому ребер. Смерть настала в результаті асфіксії. На сьогодні правоохоронці встановили особу померлого – ним виявився житель с. Слобожанське Дніпровського району 1956 року народження.

Підозрюваному вручено письмове повідомлення у вчиненні умисного вбивства та обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), що передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі.

Gorod.dp.ua на Facebook.


5  (22.10.16 18:18): ПГТ Слобожанское -это Юбилейный? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті