Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
06:10

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Яким був наш край 608 мільйонів років тому: як і де дізнатися

Яким був наш край 608 мільйонів років тому: як і де дізнатися
Автор: Плескановский Олег, gorod.dp.ua/photo

Історія розвитку нашого краю від давніх часів — загалом, більше двох сотень предметів. На виставці в історичному музеї можна дізнатися, як жили люди 680 млн років тому.

Переглянути пізнавальну експозицію запрошує управління культури, національностей та релігій Дніпропетровської ОДА.

На виставці «Льодовиковий період: ровесники початку» можна побачити морські скам’янілі організми, флору кам’яновугільного періоду, мамонтову фауну. А ще — дізнатися більше про те, яким був побут та знаряддя праці первісної людини. Найбільш яскраві експонати — череп молодого мамонта та фрагменти черепів печерних ведмежат.

На виставці вперше можна ознайомитися з колекціями закам’янінь та палеонтології, які зазвичай не входять до постійної експозиції музею. Особливо цікаво буде школярам, вважають в музеї. Діти зможуть поглибити свої знання в біології, історії та географії у веселій та невимушеній формі. Під час екскурсії на дітлахів очікують імпровізовані археологічні розкопки та різноманітні цікаві завдання.

На виставці можна буде побачити й індіанське житло та поспілкуватись зі «справжнім» індіанцем. До чого ж тут індіанці — дізнавайтеся на виставці.

Експозиція працюватиме до 1 лютого 2017 року з 10:00 до 16:30. Адреса музею — просп. Дмитра Яворницького, 16. Вихідний — понеділок та остання п’ятниця місяця. Телефон для довідок: 46-34-22.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Олег  (27.10.16 10:45): Главное проанализировать время период 100 лет последние. согласно сведениям об участии Турции во второй мировой войне-эта страна сохраняла нейтралитет до боев в Сталинграде и двжении немцев на кавказ. 9там где живут соплеменники турков-тюркоязычные монголо-татары) резко турция набрала оромную армию и помогла организовать контрнаступлене Красной армии. С этих пор началось поражение рЕйха. Так что Турция в войну против Германии вступила уже весной 1943 года. в волгограде возле памятника Родине матери есть такие слова "А были ли это люди , которые поднималисьшли в атаку против немцев? " там еще вечный исламский огонь горит и меняется караул через 1 час (это по магии язычников все устроено). Теперь ясно это были турки (бесы) Если немцы хотели просто присоединить своих русских братьев к Европе как хотел это сделать раньше на 100 лет Наолеон)- то турки напротив этого очень не хотели.т.к. цель была сделать холокост не только армянам, евреям но и славянам, чео они и добилсись через своих ко Відповісти | З цитатою
Светлана  (23.10.16 22:09): Интересно, а каким боком к нашему краю прописался индеец? Сочиняем уже новую историю? Відповісти | З цитатою
патриет  (21.10.16 00:53): Жесть! Уже и свою историю развития цивилизации придумали. Відповісти | З цитатою
Кэп  (20.10.16 12:20): Что это было? Не позорьтесь: https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%AD%D0%B4%D0%B8%D0%B0%D0%BA %D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%B9 Как жили люди? Відповісти | З цитатою
Оливер  (20.10.16 10:34): У Вас редакторы вообще грамотные ? То металл напишут с одной буквой Л, то 680 и 608 перепутают Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті