Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
12:50

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Наркофермер-рекордсмен із смт Слобожанського виростив «марихуани» на півтора мільйона гривень

Наркофермер-рекордсмен із смт Слобожанського виростив «марихуани» на півтора мільйона гривень

Цими днями працівники Управління з обслуговування Дніпропетровської та Запорізької областей Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України завітали в гості до мешканця селища міського типу Слобожанське, який заробляв на хліб тим, що вирощував та реалізовував «марихуану», повідомив начальник підрозділу Сергій Дереза.

Під час обшуку у нього вдома виявлено незаконний посів рослин коноплі, за якими чоловік доглядав і культивував їх, а також власне підготований наркотичний засіб «марихуана», загальною вагою більше ста двадцяти кілограмів.

Наркофермер мав масштабні бізнес-плани реалізувати «диво-зілля» на території Дніпра, Кривого Рогу, Кам’янського та інших міст. Перевіряється можливість його торгівлі у попередніх аграрних сезонах на територію Запорізької області. Травичка виявилася елітних сортів, оскільки вилучений трофей за цінами «чорного» ринку може коштувати майже півтора мільйона гривень. Наразі вилучену «марихуану» направлено на експертизу. Відкрито кримінальне провадження за статтями 307 та 310 Кримінального кодексу України, відповідно до яких конопляному аграрію може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 12 років із конфіскацією майна, додав Сергій Дереза





Gorod.dp.ua на Facebook.


Днепр_2  (18.09.16 09:50): А жил как бомжара. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті