Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
17:27

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпропетровщина отримала більше двох сотень тисяч вакцин БЦЖ

Дніпропетровщина отримала більше двох сотень тисяч вакцин БЦЖ

Дніпропетровщина отримала від Міністерства охорони здоров’я країни 232 тисячі доз вакцин БЦЖ. Препарати болгарського виробництва для профілактики туберкульозу направлені до усіх пологових будинків та центрів первинної меддопомоги області.

Про це під час прес-конференції повідомила начальник відділу департаменту охорони здоровя Дніпропетровської ОДА Наталя Шмалько.

«На Дніпропетровщині 70 тисяч дітей, якім потрібні щеплення БЦЖ. Тож нова поставка препаратів повністю покриває потребу регіону», – зазначила Наталя Шмалько.

Щеплення БЦЖ роблять двічі – одразу після народження та у шість років. Перед цим обов’язкова консультація педіатра або сімейного лікаря. Жодних протипоказань, окрім поганого самопочуття та ВІЛ інфекції, немає.

Вакцина БЦЖ не захищає від туберкульозу, проте позбавляє ускладнень у разі зараження цим недугом, наголосила Наталя Шмалько. Лікар закликала батьків бути відповідальними та не відмовлятись від щеплень.

На Дніпропетровщині мешкають 580 тисяч дітей.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Морда  (15.09.16 20:54): Хоть признали, что он от туберкулеза не защищает. Только как узнали, что эта вакцина защитит от последствий туба? Ну, в смысле как проводились клинические испытания и все что с этим связано? Відповісти | З цитатою
горожанин  (15.09.16 16:56): Кто-то уже колол эту вакцину, есть отзывы? Відповісти | З цитатою
человек  (15.09.16 15:13): Родителям действительно надо понимать всю необходимость вакцинации детей, чтобы потом локти себе не кусать. Но хотелось бы узнать, когда наконец появится вакцина от бешенства и от столбняка, если вдруг не дай Бог попадешь в переплет после неудачной встречи с недоброжелательной псиной. Ситуация с этими вакцинами вообще не поддается никакой логике и здравому смыслу. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті