Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 12 червня 2024
19:51

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі прокуратура вимагає повернути державі майновий комплекс вартістю понад 4,3 млн грн

У Дніпрі прокуратура вимагає повернути державі майновий комплекс вартістю понад 4,3 млн грн
Автор: Коробкин Андрей, gorod.dp.ua/photo

Апеляційним судом Дніпропетровської області задоволено апеляційну скаргу Дніпропетровської місцевої прокуратури №3 та скасовано незаконне рішення суду першої інстанції про визнання права власності на майновий комплекс вартістю понад 4,3 млн грн, який належить державі.

Так, у листопаді 2015 року між двома фізичними особами укладено договір оренди нежитлових приміщень, розташованих по вулиці Набережна Заводська у м. Дніпрі. У грудні того ж року орендар звернувся до суду з позовом про визнання за ним право власності на вказані приміщення.

Заочним рішенням Дніпропетровського районного суду Дніпропетровської області позовні вимоги громадянина задоволено та безпідставно визнано за ним право власності на споруди, які є об’єктами самочинного будівництва.

Вказане рішення суду було оскаржено Дніпропетровською місцевою прокуратурою №3. Встановлено, що нерухоме майно перебуває на балансі Управління поліції охорони в Дніпропетровській області, яке судом до участі у справі залучено не було.

За втручання прокуратури незаконне рішення Дніпропетровського районного суду скасовано.

З метою повернення державі вказаний майновий комплекс прокуратурою пред’явлено до суду позов про його витребування з чужого володіння.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Днепр_2  (21.08.16 08:58): Предыдущий начальник милиции в аренду сдал? Відповісти | З цитатою
Aron  (19.08.16 11:19): В речпорту. Час назад под воротами грузового порта с кранами и складами. Люди в форме + люди с камерами. Відповісти | З цитатою
Микки  (19.08.16 09:43): Нужно чтобы прокуратура полностью занялась всем незаконно присвоенным имуществом. Начиная от времён малиновых пиджаков и до наших дней. И вы тогда поймёте, что у нас пол города нужно вернуть государству. Відповісти | З цитатою
житель Днепропетровска  (19.08.16 09:22): как обычно, что за помещения, где расположены, очередной пердеж в воздух. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті