Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 16 червня 2024
14:45

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

«Казкове містечко» відкрили в центрі Кам`янського

|«« «« »» »»|

У сквері по проспекту Свободи, біля фонтану, розташованого поруч із пам'ятником Матері, тепер красується справжнє казкове містечко.

Для найменших жителів нашого міста тут встановили сучасний барвистий дитячий майданчик із великою кількістю ігрових елементів: всіляких драбинок, будиночків, гойдалок, гірок, пісочниць. Бетонні парапети, раніше сірі, тепер стали яскравими і мальовничими: на них зображені різноманітні казкові персонажі, герої мультфільмів.

Урочиста церемонія відкриття дитячого розважального комплексу відбулася 8 серпня. Під дзвінкий дитячий сміх і оплески дорослих малюки брали в користування такий бажаний подарунок. Майданчик дітям за свої кошти встановила родина місцевих підприємців Ольга і Артем Коропенки за всебічного сприяння міської влади.

«Ми з дружиною займаємося благодійністю з тих пір, як познайомилися, і, можна сказати, це для нас спосіб життя: не тільки думати про свої вигоди, але й піклуватися про навколишній світ і людей. Раніше ми в основному допомагали дітлахам справлятися зі складними хворобами, допомагали лікарням. Деякі ситуації сприймалися дуже близько, і з часом народилася ідея зробити якесь свято радості, веселощів. Адже немає більшої радості, ніж дивитися, як граються і сміються діти. Наша дочка також любить гуляти біля цього фонтану і кататися на гойдалках. Ось так і народилася ідея створити в цьому місці своєрідне дитяче містечко. Ми вдячні міському голові Андрію Білоусову за підтримку при встановленні дитячого майданчика, за втілення в життя ідеї зробити це місце ще яскравішим, додавши на стіни зображення казкових персонажів. Ми також дякуємо всім, хто брав участь у створенні майданчика, і дуже раді, що змогли зробити добру справу, подарувавши дітям нашого міста – а, відповідно, і їх батькам – частинку радості й щастя. Дуже б хотілося, щоб було більше людей, у яких є можливість та бажання змінювати наше місто на краще», – кажуть Артем і Ольга Коропенки.

Ольга та Артем передали дитячий майданчик на баланс міста, і все подальше технічне обслуговування майданчика будуть здійснювати комунальні підприємства.

«Я часто приїжджав сюди і бачив, скільки сил та праці було вкладено під час встановлення цієї барвистої споруди. Від імені городян та від себе особисто я дякую вам за це казкове містечко. Це яскравий приклад того, як влада може взаємодіяти з підприємцями і разом працювати на благо нашого улюбленого міста», – зазначив Андрій Білоусов.

Також міський голова вручив подружжю Почесні грамоти та подячні листи за активну участь у розвитку та житті міста.

Gorod.dp.ua на Facebook.


саша  (09.08.16 18:42): очень хочется чтоб и про юношей не забывали и построили силовые городки со штангами и другими силовыми блоками ведь чаще всего подростки идут на нарушения закона от безделия Відповісти | З цитатою
РУАН  (09.08.16 10:44): "Очень бы хотелось, чтобы было больше людей, у которых есть возможность и желание менять наш город к лучшему" (цитата). Хорошо, что в нашем городе есть такие люди.
Но, к сожалению, среди нас живут и немало "существ" в виде людей, у которых одно в голове - ломать, пакостить, вредить. И их больше. Когда баланс изменится в сторону настоящих людей, тогда и жить мы будем лучше. Но с этими "существами" нужно работать - информационно.
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті