Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 12 червня 2024
05:16

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Визнано винним посадовця, що преміював сам себе

Визнано винним посадовця, що преміював сам себе

Апеляційним судом Дніпропетровської області підтримано позицію Нікопольської місцевої прокуратури та визнано винним посадовця районної державної адміністрації у вчиненні адміністративного правопорушення за ч.2 ст.172-7 КУпАП (порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів).

Встановлено, що начальник управління Апостолівської районної державної адміністрації протягом 2015-2016 рр. в порушення вимог Закону України «Про запобігання корупції» підписав 7 наказів щодо особистого преміювання та надання надбавки на суму майже 5 000 грн.

На постанову Апостолівського районного суду про закриття справи за відсутності в діях правопорушника складу злочину прокуратурою внесено апеляційну скаргу.

Апеляційним судом Дніпропетровської області доводи прокуратури визнано обґрунтованими, на правопорушника накладено адміністративне стягнення у вигляді 3400 грн штрафу.

Gorod.dp.ua на Facebook.


!!!  (04.08.16 15:31): Только у нас можно украсть 5000, а оштрафуют на 3400.. где смысл, где логика??? Відповісти | З цитатою
555  (04.08.16 13:51): Сам себя не похвалишь (премируешь) - никто не похвалит (премирует). Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті