Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 22 травня 2024
08:56

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Поліція затримала водія, який перевозив 200 літрів спирту без документів

Поліція затримала водія, який перевозив 200 літрів спирту без документів

Працівники поліції затримали водія, який перевозив 200 літрів спирту без відповідних документів та марок акцизного збору.

25 липня, близько 13:00, співробітники взводу по обслуговуванню стацпосту "Павлоградський" під час несення служби на блокпосту с. Андронівка, спільно з працівниками УСБУ, зупинили для перевірки автомобіль "Renault Premium" з напівпричепом "Fruehauf", під керуванням 34-річного полтавчанина.

Під час візуального огляду багажного відсіку вантажівки правоохоронці виявили картонні пакунки з горілчаними виробами загальним об'ємом 200 літрів, без відповідних документів та марок акцизного збору.

На місце події була викликана слідчо-оперативна група, яка задокументувала цей факт.
Керманича та автівку доставлено до Межівського відділення поліції для подальшого розгляду справи.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.204 Кримінального кодексу України "Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів".

Gorod.dp.ua на Facebook.


@  (27.07.16 09:07): Раскрыто преступление Века! Теперь заживём! Відповісти | З цитатою
Я  (27.07.16 09:06): Вот статья УК, о которой речь:"1. Незаконное приобретение с целью сбыта или хранения с этой целью, а также сбыт или транспортировка с целью сбыта незаконно изготовленных алкогольных напитков, табачных изделий или других подакцизных товаров, -
карается штрафом от пятисот до тысячи пятидесяти необлагаемых минимумов доходов граждан или ограничением воли сроком до трех лет, с конфискацией незаконно изготовленной продукции и оборудования для ее изготовления."
Там четко прописано: "с целью сбыта", а это еще доказать надо.
Відповісти | З цитатою
Я  (27.07.16 09:02): Где и каким законом мне запрещено перевозить спирт? Может я до конца жизни затарился. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті