Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
03:36

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Чоловік, ледь не вбивший незнайомця, проведе 7,5 років за гратами

Чоловік, ледь не вбивший незнайомця, проведе 7,5 років за гратами

Нікопольською місцевою прокуратурою підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно 34-річного громадянина України за фактом закінченого замаху на умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині (ч.2 ст.15, ч.1 ст.115 Кримінального Кодексу України).

Встановлено, що потерпілий разом зі своєю знайомою прийшли до торгівельного кіоску де пили каву. В цей час до них підійшов раніше не знайомий чоловік, який перебував в стані алкогольного сп’яніння, та спровокував конфлікт, який переріс в бійку.

Під час бійки зловмисник завдав потерпілому 14 ударів ножем в область тулуба. І лише після того, як знайома останнього вибила ногою з руки кривдника ніж, він припинив свої злочинні дії.

Завдяки не байдужості громадян, що стояли неподалік, які відразу відвезли потерпілого до лікарні, вдалося врятувати життя потерпілого.

Свою вину обвинувачений не визнав, проте прокурором її повністю доведено. Вироком суду його визнано винним у вчиненні вказаного злочину та призначено покарання у вигляді 7 років та 6 місяців позбавлення волі.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті