Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
11:16

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кам`янському відбудеться відкритий чемпіонат із марафонського плавання «Форсування Дніпра»

У Кам`янському відбудеться відкритий чемпіонат із марафонського плавання «Форсування Дніпра»

16 липня Аква-клуб «Арена-Дніпро» планує проведення відкритого чемпіонату з марафонського плавання з можливою участю плавців-професіоналів і любителів «Форсування Дніпра 2016. Вогонь Прометея».

Захід відбудеться в пам'ять про 73-ю річницю участі жителів Кам'янського та України в бойових діях на річці Дніпро в 1943 році, на честь XXXI Олімпійських Ігор у Ріо-де-Жанейро та на честь Дня металурга.

Немає нічого простіше – впевнений керівник громадської організації «Арена-Дніпро» Ігор Кравченко. Він наголошує, що весь заплив буде тривати максимум дві години.

З проханням допомогти у підготовчих роботах і організаційних моментах при проведенні заходу «Арена-Дніпро» звернулася до міської влади. 12 липня за дорученням міського голови Андрія Білоусова його заступник Олександр Масленков зібрав робочу нараду, в ході якої сторони погодили деталі запливу, а також пройшлися по кожному пункту заходу.

Ігор Кравченко озвучив основні пункти в організації майбутньої події, де без допомоги міської влади просто не обійтися. Зокрема, при проведенні запливу буде забезпечено охорону громадського порядку, плавців супроводжуватиме екіпаж рятувальників ДСНС та медики. Крім того, на час проведення запливу з 10:00 до 13:00 буде тимчасово обмежено навігацію вантажного флоту і маломірних суден у місці проведення змагань.

Реєстрація учасників буде проходити з 8:00 до 9:00. Стартує заплив о 10:00 з міського пляжу на вулиці Набережній, що поряд зі стадіоном «Буревісник», і далі за маршрутом: перетин фарватеру – пляж «Кривець» і зворотний шлях до точки старту. Орієнтовна дистанція запливу – від 500 метрів до 2 кілометрів. Очікується близько 50 учасників із різних міст України. Також на заплив, тільки з більш спрощеним маршрутом, у Кам'янське приїдуть діти 8-10 років, вихованці дитячо-юнацької спортивної школи міста Маріуполь. Їх заплив буде проходити паралельно дорослому під керівництвом чемпіонки Європи з марафонського плавання Ольги Бересневої.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті