Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 15 червня 2024
20:07

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

За останні півроку кіоски Дніпра принесли до скарбниці міста понад мільйона гривень

За останні півроку кіоски Дніпра принесли до скарбниці міста понад мільйона гривень

Навіть попри витрати на примусовий демонтаж, наведення ладу з незаконними кіосками принесло бюджету міста відчутні надходження. Наразі у Дніпрі на законних підставах працюють 1864 кіоски.

Згідно розпорядження Бориса Філатова, підприємці можуть оформити необхідні документи до 30 липня.

Як загалом проходить боротьба з незаконною торгівлею – про це в ході традиційної прес-конференції розповів начальник управління реклами та торгівлі міської ради Руслан Мороз.

Очільник відомства наголосив – він щотижня публічно звітуватиме про проведену його управлінням роботу з упорядкування в місті торгівельних точок та рекламних конструкцій.

Руслан Мороз повідомив, що за 2015 рік КП «Благоустрій» перерахувало до міської скарбниці лише 18 тис грн. Натомість за останні 6 місяців ця цифра зросла у понад 50 разів.

Одна з найгостріших тем – демонтаж кіосків. Руслан Мороз нагадав, що зі штрафного майданчика споруди можна забрати протягом місяця, перед тим відшкодувавши вартість робіт і зберігання ларька. Разом з тим, вартість демонтажу одного кіоска площею близько 10 кв м коштує 4,5 тис грн.

Також за даними Руслана Мороза, один законний кіоск щомісяця приносить до бюджету в середньому 370 грн. Ця сума залежить від низки факторів – площа торговельної споруди та тип поверхні, на якій вона розташована.

Начальник профільного управління також нагадав основні правила розташування споруд – ларьок не може стояти на перехресті, пішохідному переході або затуляти виїзд автомобілів.

Загалом, за даними Руслана Мороза, наразі на вулицях Дніпра працюють близько 5 тис кіосків. У порівнянні з минулим роком кількість торгових споруд, які перейшли в законне поле, зросла з 712 до 1864. Близько 200 незаконних кіосків були демонтовані на початку 2016-го і ще стільки ж підприємці прибрали самостійно.

Крім того, за останній тиждень було демонтовано 86 ларьків. Руслан Мороз додав, що до кінця літа планують звільнити місто ще від 350 незаконних кіосків.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


михаил  (10.07.16 11:19): Все правильно, законные, платят деньги в бюджет пусть торгуют, деньги на ремонт дорог пустит, в детдом отдать и т.д. Это еще и рабочие места для людей. Незаконные снести... Відповісти | З цитатою
Daddy Cool  (06.07.16 13:55): Просто перестаньте покупать всякую дрянь в этих киосках и они сами исчезнут. Відповісти | З цитатою
Вымушений  (05.07.16 23:34): Воны отрымалы крайину й мзду отримали Відповісти | З цитатою
Ник  (05.07.16 15:35): НЕСУДЬЯ потолова!!!
Крик души, для чего был майдан для чего погибла небесная сотня???
Для того что в родной области не чего не поменялось,не изменилось хоть в самых ярких сверах власти правосудия…..обидно и больно,по этому и решиль поднять вопрос о Потоловой Анны которая является судьей( уверен не на долго и здравый смысл и чистота судейского корпуса не будет запачкана такими НЕСУДЬЯМИ)есть Днепропетровского окружного администротивного суда.
Мне стало известно что блежайщим временим верховная рада примет о судейской так называемой бесконечностью, как гражданин и патриот уверин что это правельно..НО смотря кто туда попадет или кто там останется!
Теперь до сути- Полотова Анна—краткая информация о этом НЕСУДЬЕ---видет свою шикарную жиснь не так как у казано в деклорации*ездит на работу на Тойоте стоимость примерна 1,5млн грн,хоть номера транзитные не меняет( вопрос к полиции).Живет в 4-хкомнотной квартирев престижном районе города(тоже инф.непредоставляет)Так же мои ми побратимыми -
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Альбина  (05.07.16 11:44): Скоро народ начнет палить эти киоске и ломбарды и подпольные казино! Відповісти | З цитатою
Ринат Альбертович  (05.07.16 11:43): Когда уже доберуться до Левобережного-3 ??? Это ужас, мало того что киосками завалено, так ещё сразу два зала с игровыми автоматами и плюс услуги проституток, это что происходит??? Відповісти | З цитатою
Елена  (05.07.16 11:26): P/S/ на Левобережном 3 все тротуары заняли киоски. Пешеходы бегаю под колесами машин. Пройдитесь утром через этот базар на остановку. Будете петлять между колес, ящиками, а под ноги вам из киосков выливаю воду. (А что в этих ведрах стыдно написать. Туалет то платный) ау господин Мороз, вы о чем рапортуете? Відповісти | З цитатою
Елена  (05.07.16 11:21): Спасите Левобережный 3 от нашествия киосков (ломбарды с ворованными товарами, пиво, и всякий хлам. С продуктами -продавцам негде мыть руки и кондитерка вся хранится при +30) Відповісти | З цитатою
Гоните киоски  (05.07.16 11:10): Сколько можно терпеть эти ларьки? Кто хочет вечером купить пива, идите в АТБ, покупайте по чеку с которого платятся налоги, а не у ларьков которые на едином налоге ничего не отчисляют!!! Відповісти | З цитатою
zif  (04.07.16 22:15): я крыше плачу 14тыс за два киоска в месяц без всякой казны и ложили они на вашу брехню тошо они и есть ети *** кураторы легально и не легально а ето тупо всё пиар перед *** и фантазёрами... Відповісти | З цитатою
1 2
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті