Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
18:09

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Підприємці Дніпра можуть узаконити свої кіоски до 30 липня. Наразі укладено вже 2,3 тис договорів

Підприємці Дніпра можуть узаконити свої кіоски до 30 липня. Наразі укладено вже 2,3 тис договорів

Розпорядження про подовження термінів підписав очільник Дніпра Борис Філатов. Разом з тим, у місті очікується масовий демонтаж незаконних торговельних споруд.

За словами начальника управління реклами та торгівлі міськради Руслана Мороза, у найближчий тиждень з вулиць Дніпра зникнуть 105 ларьків-порушників. Про це він повідомив в ході прес-конференції 24 червня.

«Є велике прохання до підприємців: від 24 червня і по 30 липня все-таки знайти час для реєстрації вже існуючих кіосків. Для нових кіосків так само обов'язкова умова – паспорт прив'язки, який видається в головному архітектурно-плановому управлінні», - сказав Руслан Мороз.

Він також нагадав основні правила безпеки розташування кіосків: ларьок не може стояти на перехресті, пішохідному переході або затуляти виїзд автомобілів.

За підрахунками Руслана Мороза, від 500 до 1000 кіосків мають можливість узаконити свою роботу протягом наступного місяця.

Очільник профільного відомства також закликав підприємців не користуватися послугами так званих посередників при подачі документів. Деякі нечисті на руку організації можуть невірно оформити документи. Мороз вважає, що робиться це спеціально, аби після розповсюджувати провокативні чутки.

Щоб оформити необхідну документацію, підприємцям необхідно звернутися до КП «Управління з організації контролю у сфері благоустрою та розміщення зовнішньої реклами» (вул. Надії Алексєєнко (колишня Чичеріна), 20).


Gorod.dp.ua на Facebook.


Филатов не мэр  (25.06.16 13:28): как правильно понимать эту новость! А вот как, похоже Б. Филатов и Р. Мороз лично решают какие МАФы будут стоять. Напрашивается ВЫВОД: 12 квартал, целая улица Инженерная захвачена под "организовано"-стихийную торговлю и 250 !!! МАФов - с согласия этих "управляющих". #Филатов, уже не тот, испортился. Блогер-"мэр". Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті