Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 13 травня 2024
22:07

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпропетровській області відкриють територіальний центр комплектування військовослужбовців за контрактом

У Дніпропетровській області відкриють територіальний центр комплектування військовослужбовців за контрактом
davno.ru
До 30 липня поточного року розпочнуть діяльність 5 територіальних центрів комплектування військовослужбовців за контрактом в Одеській, Миколаївській, Кіровоградській, Дніпропетровській та Донецькій областях. Про це повідомили в прес-службі Міністерства оборони України.

За інформацією з прес-служби, створення зазначених структур надасть можливість здійснювати відбір громадян для проходження військової служби за контрактом на посадах рядового, сержантського і старшинського складу, а також відбір кандидатів до вступу у вищі військові навчальні заклади Міністерства оборони.

Вирішення цього державного завдання у більшості випадків залежить від якісної та професійної підготовки висококласних інструкторів територіальних центрів комплектування.

Згідно з оприлюдненими даними, наразі тільки у військових комісаріатах Південного оперативного командування здійснюється допідготовка 92 фахівців. У подальшому планується збільшити їхню кількість майже у чотири рази. Усі вони братимуть активну участь у відборі кандидатів на проходження військової служби за контрактом для трьох видів Збройних Сил України.

За словами начальника відділу призову та комплектування територіального управління Південного оперативного командування полковника Віктора Шевчука, більшість інструкторів ТЦК вже мають знання з основ рекламно-агітаційної роботи та є активними учасниками інформаційно-агітаційних заходів, які відбуваються у загальноосвітніх навчальних закладах. Вони також співпрацюють з фахівцями обласних та міських центрів зайнятості населення під час проведення ярмарок вакансій.

За оприлюдненими даними, ще одним кроком щодо активного пропагування військової служби за контрактом стане використання можливостей реклами у мережі Інтернет.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Спецназ  (25.07.08 15:57): Лучше б вы наёмников набирали (с достойной з/п разумеется). У вас бы отбоя не было. Набрали бы армию за 2 дня. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті