Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
08:49

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Поліцейські карного розшуку Дніпра по гарячих слідах затримали нічного стрілка

|«« «« »» »»|

30 червня близько опівночі у самому центрі міста в результаті стрілянини постраждало двоє людей.

На жаль, рана 31-річного чоловіка виявилася смертельною і він помер у лікарні не приходячи до тями.

Інший чоловік 1989 року народження з вогнепальним пораненням стегна та передньої черевної стінки самостійно звернувся до міської лікарні. Він і розповів правоохоронцям обставини події.

Виявилося, що обидва постраждалі отримали травми в один і той же час, в одному й тому ж місці. Це сталося близько 23.40 на ул. Європейській (Миронова).

Також поліцейські опитали свідків фатальної пригоди і встановили, що обоє чоловіків були травмовані в результаті конфлікту між двома групами людей.

В ході розшукових дій працівники карного розшуку виявили та затримали в порядку ст. 208 КПК України місцевого мешканця 1989 р.н., якому найближчим часом буде вручено письмове повідомлення про підозру. З місця події вилучено чотири гільзи. Знаряддя злочину - гладкоствольна мисливська рушниця «САЙГА 20С» калібру 20 мм вилучена та направлена на експертизу.

Проводяться подальші заходи по встановленню обставин вчинення злочину.

Слідчим відділенням Шевченківського (Бабушкінського) ВП Дніпропетровського ВП порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), що карається позбавленням волі строком від 7 до 15 років.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Бу  (01.07.16 00:10): Хоть бы подробности какие-нибудь написали. Может человек от гопников отстреливался или что там вообще произошло? Відповісти | З цитатою
сергей  (30.06.16 18:05): Умышленное убийство - 7 лет. С учётом закона Савченко будет ещё меньше. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті