Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 12 червня 2024
07:59

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Усі закупівлі муніципалітету здійснюються виключно через систему Prozorro

Усі закупівлі муніципалітету здійснюються виключно через систему Prozorro

Заступник міського голови Дніпра Михайло Лисенко заявив, що усі закупівлі муніципалітету здійснюються виключно через систему Prozorro, відповідно до положення, ухваленого в 2015 році.

За його словами, з 1 серпня цього року усі без винятку роботи, вартістю понад 3 тис грн, проводитимуть через систему електронних закупівель.

«Наше місто є одним із лідерів у цьому питанні (використанні системи Prozorro. – Ред.). Стосовно різних звинувачень у тому, що минулого року були нібито замовлені якісь незрозумілі 600 типових проектів, – хочу сказати, що з початком передвиборчої кампанії таких інформаційних «качок» буде чимало», – сказав Михайло Лисенко 13 червня, під час прес-конференції.

Він також повідомив, що в січні цього року в ситуації вже розбиралися правоохоронні органи. За інформацією заступника міського голови, тоді було визначено, що всі 600 проектів не є типовими.

«Не може бути 600 однакових проектів покрівель. Усі покрівлі різні – жорсткі, м'які, односхилі, двосхилі і так далі. Така сама ситуація і з ліфтами. Усі замовлені проекти були різнотипними», – пояснив Лисенко.

Він також додав, що замовляти проекти «наосліп», як це було за минулої влади, у Дніпрі більше ніхто не буде. Ще один пріоритет, за словами Лисенка, – обирати якісних підрядників так, щоб податки залишалися в місті.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті