Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
16:49

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В ОДА зустрілися представники бізнесу та влади

В ОДА зустрілися представники бізнесу та влади

Як українським підприємцям налагодити ділові контакти із закордонними партнерами, підкорити європейський ринок та залучити нові інвестиції? Відповіді на ці питання шукали учасники міжрегіональної бізнес-конференції у Дніпропетровській ОДА.

Говорили про складнощі, шляхи їх подолання та історії успіху. А ще – презентували інвест-проекти та конкретні ідеї з їх впровадження.

Дніпропетровщина має потужний інвестиційний потенціал, зазначив перший заступник голови Дніпропетровської ОДА Олег Кужман. На нашу область припадає 20% ВВП України, 18% промислової продукції, 16% експорту.

«Наше завдання - активізувати роботу по просуванню товарів за кордон і залученню інвесторів в нашу область. Як це зробити – обговорюємо сьогодні, - наголосив Олег Кужман. - Ця конференція - майданчик для розвитку контактів, обміну інформацією та досвідом між учасниками бізнесу».

На конференцію зібралися представники обласної влади, Міжнародної торгової палати, бізнесмени. Говорили про останні дослідження інвестклімату, впровадження реформ в країні, ділилися успішним досвідом з виходу на міжнародні ринки. Учасники конференції представили власну продукцію в сфері енергетики, сільського господарства, інформаційних технологій.

«Нам потрібно вирішити, як правильно виходити на нові ринки, адже російський ринок закрито. Слід знайти можливість в нових умовах просувати наші товари і послуги за кордон», - сказав керівник регіонального представництва Міжнародної Торгової Палати ICC Ukraine Микола Царенко.

Підкорити Європу українським виробникам допомагатиме електронний бізнес-каталог, який презентували на конференції. Це сайт, на якому будь-яке підприємство може зареєструватися, представити свою продукцію і послуги світовій аудиторії.

«Кожен може повністю вивчити діяльність цієї компанії, дізнатися, що вона продає, за якою ціною, які особливості і конкурентні переваги товару, може зв'язатися з виробником і домовитися про співпрацю, знайти партнера або постачальника. Для українських компаній це можливість виходити на європейські та світові ринки за мінімальних капіталовкладень», - пояснив представник українського офісу компанії UBP Володимир Голембівський.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті