Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 05 червня 2024
08:40

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Підприємцям Дніпропетровщини розповіли, як заробляти більше

Підприємцям  Дніпропетровщини розповіли, як заробляти більше
Активне обговорення, багато цікавої інформації та практичні поради. В облдержадміністрації пройшов безкоштовний семінар для керівників підприємств регіону.

Як ефективно продавати свої товари та послуги, збільшити кількість клієнтів, покращити якість обслуговування, розподілити обов’язки між співробітниками – на ці та інші питання учасникам семінару відповіла бізнес-тренер Світлана Бережна.

«Ми регулярно проводимо безкоштовні семінари для представників бізнесу. Сьогодні запросили керівників підприємств Дніпропетровщини. Вони дізнаються, які саме фактори впливають на прибутковість підприємства. Це дозволить підвищити ефективність роботи», - зазначив в.о. директора департаменту економічного розвитку Олексій Псарьов.

Учасникам семінару розповіли, яким має бути успішний бізнес. За словами тренера, досягти успіху та збільшити прибуток допоможе підвищення рівня обслуговування клієнтів, швидкий пошук персоналу, тренінги для співробітників, надійний захист клієнтської бази.

Семінар в ОДА відвідали понад 50 представників підприємств Дніпропетровщини.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Дядя  (15.04.16 14:24): Тю, ну що це за тренери? А чому б не запросити в якості тренера Петра Олексійовича, от він точно знає як щось продати так щоб нічого не продати і при цьому ще заробити. Відповісти | З цитатою
артем  (15.04.16 09:36): спасибо!!!будем зарабатывать больше!!!)нам же надо кормить новое правительство со всей сворой)))как можно,что в новом правительстве не оказалось министров от самой промышленно продвинутой области???как??? нет с Днепропетровской,Харьковской,Запорожской,Полтавской!!!ну конечно у нас самые продвинутые во всех сферах только Киев,Винницы и западные области(наверное больше всез лес рубят и грибы собирают)позор,а губернатор наш может только рапортовать об увеличении отчислений а бюджет от области,а представлять область в управлении страны не может и не хочет Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
serg  (15.04.16 08:55): Рассказали )) Лучше не рассказать,а дать возможность.А её всё меньше. Відповісти | З цитатою
piligrim  (14.04.16 19:37): Как эффективно продавать свои товары и услуги, увеличить количество клиентов, улучшить качество обслуживания__________ а можно рассказать простым труженикам когда они будут получать не 38 центов в час, а 23 доллара? когда люди будут получать зарплату на которую можно жить - проблемы у предпринимателей и вообще у всех отпадут, получил зарплату - пошел купил, а не думаешь как не протянуть ноги до следующей... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті