Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
14:44

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Розправивши вітрила: двоє дніпропетровських яхтсменів борються під іспанським сонцем за олімпійську ліцензію

Розправивши вітрила: двоє дніпропетровських яхтсменів борються під іспанським сонцем за олімпійську ліцензію
На іспанському острові Пальма-де-Майорка в розпалі Кубок Європи з вітрильного спорту на призи принцеси Софії. Щорічно на початку літнього сезону тут збираються найсильніші яхтсмени з усього світу.

В акваторії Середземного моря підняла вітрила і яхта дніпропетровського екіпажу. Сергій Почтовик та Ігор Север’янов борються за право представляти Україну на літній Олімпіаді в бразильському Ріо. Про це повідомили в управлінні молоді і спорту Дніпропетровської ОДА.

Акваторія Середземного моря поблизу берегів Пальма-де-Майорки майорить вітрилами. Це не відпочивальники. То змагаються лідери світового вітрильного спорту. Під пекучим іспанським сонцем розігруються олімпійські ліцензії на Ігри в Ріо-де-Жанейро.


Погода на Пальмі у весняний період не передбачувана: сонце може змінитися тривалим дощем, а поривчастий вітер — закінчитися штилем. Це є родзинкою для вітрильних змагань: коли через нестабільну погоду неможливо передбачити результат.


У серйозних стартах бере участь дніпропетровський екіпаж — Сергій Почтовик та Ігор Север’янов. Хлопці змагаються в класі яхт «470», розраховують на виграш.


«Готові викластися на всі сто та зробити фінішний ривок», – кажуть дніпропетровські яхтсмени. «— Перед стартом ніяких ритуалів на удачу не виконуємо. Але знаємо, що серед вітрильників перед змаганнями не прийнято голити бороду і слухати саундтрек з «Титаніка».


В олімпійській парусній регаті «Ріо-2016» візьмуть участь 380 яхтсменів — 217 чоловіків та 163 жінки.
Максимальна квота для однієї країни — 15 яхтсменів.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Светлана  (01.04.16 21:51): Ура Павел Мацуев и Борис Швец получили лицензию на участие в Олимпиаде! ЭТО НИКОЛАЕВ!!! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті