Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
04:15

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В КП «Дніпропетровський електротранспорт» роз’яснили ситуацію щодо закупівель продуктів та акцизної групи товарів

В КП  «Дніпропетровський електротранспорт» роз’яснили ситуацію щодо закупівель продуктів та акцизної групи товарів
Продукти харчування закупаються через «Prozorro» для столових та буфетів «Дніпропетровського електротранспорту», а для буфетів ще й товари акцизної групи (тютюн, алкоголь). В наявності є всі дозвільні документи для розповсюдження акцизних товарів у буфетах за адресами: вул. Войцеховича, 106, вул. Холодильна, 2 та у буфеті турбази підприємства «Ялинка» у сел. Новоселівка (вул. Лісова, 16).

Про це під час прес-конференції повідомив в.о. директора комунального підприємства «Дніпропетровський електротранспорт» Володимир Легкий.

Керівник підприємства зауважив, що закупівля всіх продуктів, у тому числі акцизної групи товарів для буфетів є повністю законною.

«Для того, щоб столові підприємства були самоокупними, відкрито буфети, в яких дозволено продаж тютюну та алкоголю. Підкреслюю, що ці буфети працюють не на території наших диспетчерських пунктів. По суті, за рахунок націнок на продажі зазначених товарів у буфетах, столові виходять на свою рентабельність. Харчі, тютюн та алкоголь закупають не за кошти міського бюджету, а виключно за кошти з товарообігу столових та буфетів підприємства», - зазначив Володимир Легкий.

При цьому він наголосив, що продаж сигарет та алкоголю на території столових підприємства «Дніпропетровський електротранспорт» суворо заборонено.

За словами Володимира Легкого, на сьогодні в електронних закупках «Prozorro» знаходяться заявки підприємства на закупівлю продуктів харчування на суму близько 500 тисяч гривень. Заявку на акцизну групу товарів знято через допущення помилки у розрахунках. Подальше придбання зазначених товарів буде здійснено згідно з чинним законодавством, - додав в.о. директора підприємства.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


вася  (09.02.16 17:13): Оправдывается тот кто виноват... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті