Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 29 червня 2024
13:28

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Як створити ОСББ – дніпропетровців консультуватимуть у новому відомстві міськради

Як створити ОСББ – дніпропетровців консультуватимуть у новому відомстві міськради
Нове відомство, яке опікуватиметься питаннями реструктуризації житлового фонду, має стати частиною нової структури міськради.

Про це в.о. першого заступника мера Дмитро Погрєбов повідомив під час традиційної прес-конференції.

«Наша основна мета – не покинути багатоквартирні дома у відкритому просторі, а правильно передати їх в управління мешканцям. Аби якість обслуговування їхніх домівок підвищилась, а не погіршилась. Ми, як міська влада, максимально цьому сприятимемо», - підкреслив Погрєбов.

Нагадаємо, що до 1 липня 2016 року ЖЕКи повинні припинити свою роботу. До цього моменту мешканці мають створити ОСББ і почати самостійно управляти своїми будинками. Серед варіантів також залучення певної компанії, яка управлятиме будинком на договірній основі. Якщо нічого цього не відбудеться – місцева влада сама призначить таку компанію.

Крім того, вже незабаром отримати консультації з різних питань, зокрема й зі створення ОСББ, або ж повідомити про проблеми міста, городяни зможуть, зателефонувавши на єдину телефонну лінію. Створення такої «гарячої лінії» Дмитро Погрєбов анонсував під час прес-конференції.

Він також розповів що у бюджетотворенні на 2016 рік триває боротьба за кожну статтю прибутку.

Gorod.dp.ua на Facebook.


горожанину  (28.01.16 18:02): Создатели ОСМД "разводят кроликов", а у "кроликов" как известно "шо голова шо дупа" мозгов то нет ... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Горожанин  (28.01.16 15:33): Когда в доме молодые, долгов нет. Собрать деньги на пластиковые окна в подьезде без проблем. Но если в доме пожилые люди, у которых крошечная пенсия, это проблема.
Может найти варианты. Если собирать деньги на обслуживание внутридомовых коммуникаций, то должен подписываться акт выполненных работ у жильцов дома, чтобы фактически были проведены работы. Когда обанкротятся ОСМД и у них заберут жильё на погашения долговых обязательств, у нас появятся владельцы целых домов. Могут быть варианты. Самый компромисный вариант,когда всем хорошо.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Горожанин  (28.01.16 15:32): Когда в доме молодые, долгов нет. Собрать деньги на пластиковые окна в подьезде без проблем. Но если в доме пожилые люди, у которых крошечная пенсия, это проблема.
Может найти варианты. Если собирать деньги на обслуживание внутридомовых коммуникаций, то должен подписываться акт выполненных работ у жильцов дома, чтобы фактически были проведены работы. Когда обанкротятся ОСМД и у них заберут жильё на погашения долговых обязательств, у нас появятся владельцы целых домов. Могут быть варианты. Самый компромисный вариант,когда всем хорошо.
Відповісти | З цитатою
Горожанин  (28.01.16 15:20): Почему из крайности в крайность у Нас постоянно. Не все ЖЕКи плохо работали. Дать право на выбор. В законе прописано или ОСМД или управляющая компания. Но ситуаций много, домов много и подход должен быть разным. Те кто не может создать ОСМД (много пожилых людей, много льготников, дому более 50 лет, нет площадей, которые можно сдать в аренду и другое) им надо дать другое решение проблемы. Управляющая компания будет брать плату за посредническую работу между жильцами и компаниями предоставляющие комун. услуги. При этом простор для мошенничества. Можно заплатить за газ и воду ,но быть отключёнными, так как деньги вовремя в полном объёме не поступили на счёт компаний. А может сделать изменение в закон и внести ёще какие варианты, приемлемые для жильцов. Может создать оперативные профессиональные бригады (отобранные по конкурсу, с высокой зарплатой), которые будут обслуживать внутридомовое обслуживание. Это может быть по плану с извещением всех жильцов. Сделать для людей. Відповісти | З цитатою
Нине  (28.01.16 07:47): создатели ОСМД "разводят кроликов", а у этих "кроликов" шо голова шо дупа ... мозгов то нет. Відповісти | З цитатою
нина  (27.01.16 23:09): Какие все "умные" по поводу ОСМД Откройте глаза и прочитайте законы. 1 - это должники, ну с этим как-то можно справиться. 2.Отвод земли - господа горсоветовцы вместе с мером и его замами, где поквартальное бесплатное землеотведение под каждый жилой многоквартирный дом. 3 Льготчики - кто за них будет вовремя платить? 4. Энергосбеежение в доме, капитальный ремонт и т. д. Господа подумайте что же делать? Выход есть только надо влючить мозгт. Відповісти | З цитатою
бла-бла-бла  (27.01.16 14:04): вижу в основном завелись те кто денег и не платил в ЖЭК никогда, и считает что так и надо. вы хоть одного человека видели который жаловался на ОСМД в его доме? или вы считаете нормой не горящие лампочки во всем подьезде и мусор, которые вы же сами выкидываете на площадку дабы не выходить на улицу? у меня в доме за последние 10 лет ЖЭК не сделал ничего, вообще ничего. зато в соседнем доме, который ОСМД за те деньги которые жильцы сдали они сделали во всем подьезде ремонт: заменили окна на пластиковые, установили лампы с датчиком движения (чтоб лишние кВт не накручивало), покрасили все стены... и еще чтоб вы знали: когда дом будет переходить с баланса ЖЭКа на баланс ОСМД, то все деньги которые жильцы заплатили за "комуналку" в ЖЭК тоже переходят на баланс ОСМД. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
Однако  (27.01.16 13:59): Задол-бали наглым навязыванием ОСМД !!! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Аарон Моисеевич  (27.01.16 12:13): Почему не отвечают НАРОДУ НА ОДИН ВОПРОС - КУДА ДЕВАЮТСЯ ТЕ ДЕНЬГИ, которые мы сейчас платим за ЖКХ? Напрашивается вывод, что ГОСУДАРСТВЕННЫЕ КОМПАНИИ НЕ ВЫГОДНЫ, потому, что там УЖЕ НЕЛЬЗЯ В ОТКРЫТУЮ ВОРОВАТЬ!!! Как ЧИНОВНИКИ ИЗ Горисполкома будут ЗАЩИЩАТЬ НАШИ ПРАВА после 1 го июля? Ведь зарплату они ПОЛУЧАЮТ ИЗ НАШИХ НАЛОГОВ??? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
36,9  (27.01.16 09:23): государство перекидует груз на плечи народа,теперь при создании ОСМД И СОСЕДИ НЕ БУДУТ ЗДОРОВАТЬСЯ,те кто не платил тот платить и не будет,нет механизма наказания должников Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1 2
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (18)

•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (18)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (12)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  Світлофор не працював: у Дніпрі на Сонячній Набережній Toyota врізалась у Mercedes і той перекинувся (7)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (7)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті