Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
00:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Комунальні служби Дніпропетровська працюють у посиленому режимі

Комунальні служби Дніпропетровська працюють у посиленому режимі
Наразі техніка зосереджена на розчистці підйомів до центру міста та у місцях зупинок громадського транспорту. Усі напрямки в’їздів до Дніпропетровська відкриті. З початком рясних снігопадів – за минулу добу, дороги чистили та посипали близько сотні машин спецтехніки.

Аби завадити масштабним заторам у місті, комунальники працюють цілодобово – у дві зміни. Зранку найбільша кількість техніки працює на Запорізькому шосе, вул. Панікахи, Чернишевського, Гоголя, Чкалова. Сніг з роздільної смуги прибирають на Набережній Заводській, Набережній Перемоги, пр. Слобожанському.

«Це снігоочисна, завантажувальна та посипальна техніка. За добу, через погодні умови, було висипано близько 3 тис. тон посипальник матеріалів. Це на 8 млн. квадратних метрів проїзної частини. Ми обслуговуємо 357 об’єктів», - розповів заступник директора департаменту комунального господарства та капітального будівництва міськради Олексій Самілик.

Також за його словами, на доопрацювання роз’їздів, підйомів та місць біля зупинок громадського транспорту вийшло близько 30 одиниць техніки.

Водій снігоприбирального трактора Олег сьогодні заступив у денну зміну. Прибирає ділянку між вулицями Чкалова та Комсомольською. Співробітник комунальної служби каже, працюється легко. Єдине, що заважає – легковики на узбіччі.

Разом з тим, за даними управління житлового господарства, зранку по місту працюють 1026 двірників. Вони розчищають прибудинкові території, тротуари та підходи до під’їздів. На це вже використано 23 тони посипальних матеріалів.

Учорашні снігопади комунальники називають тренуванням. Олексій Самілик запевняє – місто готове дати опір ще сильнішим хуртовинам.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


гОРОЖАНИН  (13.01.16 12:44): Я живу на ул.Косиора, так во дворе сплошной каток. Раньше видели дворников с метлой, с песком. Сейчас какие-то парни ходят с мешками и собирают в них только бумагу! Подо льдом ямы,и никто не заморачивается, что людям(?) неудобно и опасно ходить. Предлагаю чиновникам проехаться по дворам( но не там,где они живут!), особенно депутатам от своих районов(если они их еще помнят)! Відповісти | З цитатою
Ха ха  (11.01.16 14:39): Каких дворах насмешить решили, во дворы пожилые выйте боятся, не убрано и скользота страшная. Снег зимой для наших служб всегда неожиданно. Власть меняется, а коммунальщики без перемен)) Відповісти | З цитатою
Док  (11.01.16 12:52): сколько тут наделали статей!!))) если б так же убирали еще как пиарятся!))) Відповісти | З цитатою
Днепр  (11.01.16 12:21): Первый раз видел чтоб трактор расчистил не только проезжую часть, а и во во дворах.
Таки Филатову респект.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
www  (11.01.16 11:24): Рабочая 8 утра ужас такая каша, чистили наверное на Рождество Відповісти | З цитатою
Кира  (11.01.16 10:21): Капец, такое впечатление, что я не в том городе живу, о котором Вы пишите. Ни техники, ни дворников, никого. И что там и где посыпали? Такой гололёд. Одно место бить нужно коммунальным службам и дворникам вместе с ними. Безалаберное отношение к своим должностным обязанность. Необходимо не только статистику собирать, но ещё иногда и проверять качество работы тех же дворников. Полный пи..ец! Відповісти | З цитатою
Жора  (11.01.16 09:41): где и что чистят вообще не понятно. Наверное у Бори Филатова дома очищают территорию. Весь центр и левый берег завалены снегом. Відповісти | З цитатою
боБоооооооооос  (11.01.16 09:41): что за причина отсутствия воды в Приднепровске? Відповісти | З цитатою
Победа-6  (11.01.16 00:49): Я хз, где они чистят, но у нас каток еще тот. Відповісти | З цитатою
Оля  (10.01.16 19:04): 7-го января вечером спускались с Комсомольской к елке в парке Глобы. По ступеням спуститься было просто нереально - один сплошной лед. Люди все спускались боку лестницы, т.к. там хоть как то можно было пройти. Во дворах аналогичная ситуация - не пройти и не проехать. Ребенку сегодня одела резиновые сапоги, потому по этой каше пройти сухим можно только в резиновых сапогах. ГДЕ ДВОРНИКИ - покажите хотя бы одного ? Відповісти | З цитатою
1 2 3
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті