Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 15 червня 2024
17:18

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Снігопади нестрашні: У міськраді розробили карту взаємодії комунальних та оперативних служб на випадок снігових завалів

|«« «« »» »»|

Карту розробляли спільно з міською поліцією, департаментом житлово-комунального господарства та ДСНС. Лінія виїздів до Дніпропетровська тут умовно поділені на 7 ділянок. За кожною закріплені відповідальний та цілі бригади людей, які в разі стихійного лиха зможуть оперативно ліквідувати його наслідки. Яка техніка і в якій кількості буде боротися з негодою - все це також відображає мапа.

Зменшену копію карти передали представникам поліції та комунальних служб, а також ДСНС та оперативним службам міськради.

«Цієї зими департамент спільно з комунальними службами Дніпропетровська відпрацював карту дій на випадок снігових завалів. На ній видно, де і скільки стоїть одиниць транспорту, яка є відстань за кілометражем. Адреси ключових ділянок та імена відповідальних - все є тут », - повідомив директор департаменту по взаємодії з правоохоронними органами міськради Олександр Свіренко.

Також за словами Олександра Свіренка, у разі аномальних снігопадів місто готове прийняти 690 машин великовантажного транзитного транспорту. Великогабаритні автівки зможуть розташуватися під бордюрами і поблизу майданчиків великих торгових центрів, де є опалення. Там водії зможуть зігрітися і випити чаю.

Разом з тим, стратегічна мапа розроблена і узгоджена не тільки з комунальними службами, але також і з представниками військових.

«У разі тяжких заметів і підйомів будуть виділені тягачі. Це погоджено з командувачами Нацгвардії і Збройних сил. Ми заздалегідь вдячні, але сподіваємося, що такого не буде », - сказав Свіренко.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Сергей Чернявский  (08.01.16 00:09): По светофорам я обічно звоню в 102 или 101 дальше либо принимают заявку, либо телефон службі по ремонту дают. Відповісти | З цитатою
guest  (07.01.16 18:09): А может кто подсказать куда нужно обратиться, дабы накляузничать на негодяя, который как только гололед или снегопад, отключает светофор на перекрестке Уральской и Рабочей? Спасибо Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті