Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
19:01

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Вже влітку на оновленому стадіоні «Трудові резерви» пройде чемпіонат України з легкої атлетики

Вже влітку на оновленому стадіоні «Трудові резерви» пройде чемпіонат України з легкої атлетики
Перший етап реконструкції стадіону «Трудові резерви» завершено, синтетичне покриття для бігових доріжок та футбольного поля придбано. Все готове для того, щоб навесні завершити ремонт.

Вперше за багато років на Дніпропетровщині з’явиться універсальний стадіон для легкої атлетики. І вже влітку тут планують провести Всеукраїнський чемпіонат з легкої атлетики серед юнаків. Повідомили в департаменті фізичної культури та спорту, сім’ї та молоді облдержадміністрації.

Навесні реконструкція завершиться. На стадіоні обладнають зони для стрибків в висоту та в довжину, для метання диску, спису та штовхання ядра, доріжки для бігу від 100 м до 10 км та футбольне поле.

Федерація легкої атлетики України пообіцяла провести цього літа на оновленому стадіоні Всеукраїнський чемпіонат з легкої атлетики серед юнаків. Це стане достойним стартом для «Трудових резервів» після реконструкції.

Близько 10 років довкола реконструкції стадіону «Трудові резерви» точилися розмови. Стадіону, який одночасно підходив би для всіх видів змагань з легкої атлетики: метання, бігу тощо, в регіоні не було. Обласні чемпіонати проходили одразу на кількох стадіонах. Збирались відремонтувати його вже не раз. Однак далі слів справа не йшла. Цьогоріч завдяки втручанню очільника регіону Валентина Резніченка ремонт зрушився з мертвої точки.

Вже демонтували старі електроопори, замінили стару електропроводку, закінчили будівництво підпірних стін. Всі підготовчі роботи до укладання бігових доріжок та покриття футбольного поля виконані. Придбане та чекає весни універсальне сучасне покриття.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Субару  (29.12.15 14:26): Козлы чето копали и кабель перерубили, у меня в гараже света нет теперь((( Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті