Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
04:15

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпродзержинськ та Жовті Води переходять на закупівлі в ProZorro, — Валентин Резніченко

Дніпродзержинськ та Жовті Води переходять на закупівлі в ProZorro, — Валентин Резніченко
Дніпропетровщина збільшує кількість покупців у ProZorro. Спочатку на електронні закупівлі перейшла ОДА та підпорядковані їй організації. У листопаді освоїли цю систему РДА. Зараз активно переходять на ProZorro і міста Дніпропетровщини. Дніпродзержинськ та Жовті Води тепер теж з ProZorro.

Про це повідомив глава регіону Валентин Резніченко.

Ще два міста Дніпропетровщини за прикладом облдержадміністрації переходять на систему електронних закупівель ProZorro. Це Дніпродзержинськ та Жовті Води. У Дніпродзержинську вже сьогодні проходить навчальний семінар для розпорядників державних коштів. Чиновників Жовтих Вод вчитимуть роботі в ProZorro 22 грудня.

«Дніпропетровщина почала впроваджувати ProZorro наприкінці серпня, коли більша частина річних закупівель вже проведена. Незважаючи на це зараз в ProZorro - понад 400 лотів на 175 млн. грн. Планова економія по ним більше 20 млн. грн. Ми розраховуємо, що з наступного року ці суми виростуть в рази», - зазначив Валентин Резніченко.

ProZorro - це система електронних торгів. Через неї укладають угоди до 200 тис. грн. на товари і послуги, до 1,5 млн. грн. - на роботи. Торги проходять в режимі он-лайн. Кожен може зайти на сайт http://bi.prozorro.org/ і подивитися, яка установа і за якою ціною придбала товари або послуги. ProZorro - відмінний спосіб боротьби з корупцією у державних закупівлях. За розпорядженням керівника області Валентина Резніченка Дніпропетровська облдержадміністрація перейшла на цю систему в серпні 2015 року.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті