Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
13:10

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Музичні шоу, симфонічні оркестри та справжній американський джаз у до філармонії

Музичні шоу, симфонічні оркестри та справжній американський джаз у до філармонії
Музичних гурманів Дніпропетровська та області запрошують до філармонії. Найближчого тижня на гостей чекають незабутні музичні шоу, симфонічні оркестри та справжній американський джаз, повідомляють в управлінні культури, національностей і релігій облдержадміністрації.

12 грудня о 18.00 станьте свідком «Венеціанського роману». Нова постановка у стилі театралізованого музичного спектаклю занурює у світ Венеції – міста романтичних історій про кохання. На ваших очах у виконанні шоу балету «Каданс» оживуть скульптури міста Закоханих. Дійсно незабутні враження.

13 грудня о 18.00 на вас чекатиме гра симфонічного оркестру під керівництвом відомого бельгійського скрипаля Майкла Гуттмана. Насолодіться творами Моцарта, Баха, Вівальді, Копленда, Рахманінова та інших майстрів.

15 грудня о 18.30 відвідайте прем’єру музичного шоу «Душа Парижа. Едіт Піаф». Пісні унікальної виконавиці заспіває молода і талановита Юлія Мандич.

16 грудня справжній американський джаз заполонить стіни філармонії. Найстильніший піаніст Нью-Йорка Джоел Холмс підкорюватиме дніпропетровців світовими джазовими стандартами, імпровізаціями, улюбленими авторськими творами та багато іншим.

Філармонія знаходиться на Леніна, 6. Каси працюють з вівторка по суботу з 12.00 до 19.00, у неділю – на годину менше, до 18.00.

Телефони для довідок: (056) 372-96-40, (056) 372-96-20.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


Елена  (10.12.15 13:04): Сколько стоит билет? Відповісти | З цитатою
Игорь  (09.12.15 19:24): Очень хорошая была премьера, пойдем еще раз! Еще очень понравился всей семье Возвращение аккордеона, особенно "Бабушка курит трубку"!!! Очень приятно, что филармония заработала. Відповісти | З цитатою
Галина  (09.12.15 19:17): Были на премьере Пиаф, это просто супер! Зал был забит до отказа, а сам концерт прошел просто на ура! Всем рекомендую сходить на этот концерт! И постановка и вокал и аккордеон, все было на очень профессиональном уровне! Спасибо за такие эмоции! Хочется добавить, что было только живое исполнение, а в наше время это - редкость! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті