Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
01:40

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпропетровська ОДА готова надати соціальні ліфти всім, хто хоче змінювати систему

Дніпропетровська ОДА готова надати соціальні ліфти всім, хто хоче змінювати систему
Дніпропетровська облдержадміністрація готова надати соціальні ліфти всім, хто хоче міняти систему.

Про це заявив її голова Валентин Резніченко в інтерв'ю РБК-Україна.

Говорячи про кадрову стратегію в регіоні, його керівник зазначає, що він не прибирав «чужих» і не ставив «своїх». Нинішня команда Дніпропетровської області - свого роду «управлінська збірна». Відбір йшов за професійними якостями.

Велику роль, за словами Валентина Резніченка, в його кадровій стратегії відіграють волонтери. Серед 12 радників голови ОДА їх 9. Це найвищий показник в Україні. Хоча до проектів, які ініціює керівник області, залучено набагато більше активних і небайдужих людей.

«Волонтери - це кадровий резерв влади і зворотний зв'язок, що дає уявлення про реальні потреби людей. Середній вік радників - 36 років. Це молоді люди з інноваційним мисленням. Обласна адміністрація готова надати соціальні ліфти всім, хто хоче змінювати систему», - говорить Валентин Резніченко.

Волонтери беруть участь в проекті «електронне урядування», допомагають у роботі з учасниками АТО і переселенцями, з міжнародними організаціями, з медичними установами, контролюють якість ремонту доріг і роботу транспорту. На Всеукраїнському форумі волонтерів, який нещодавно пройшов у Дніпропетровську, було презентовано 6 масштабних проектів, за якими вже співпрацюють волонтери та обласна влада.

«У суспільстві накопичився величезний запит на зміни, на який влада зобов'язана відповідати. Це показала і нещодавня Стратегічна сесія. У ній взяли участь більше 500 представників експертного співтовариства: бізнесмени, чиновники, волонтери, вчені, юристи, діячі культури. Залучення експертів із найрізноманітніших сфер і соціальних груп допоможе нам отримати щось на зразок нового «суспільного договору», який необхідний, щоб йти вперед, - упевнений Валентин Резніченко. - Разом ми визначимо «образ майбутнього»: яким ми хочемо бачити регіон. Нам потрібні реальні робочі ідеї і реальні інструменти. Управління змінами будемо будувати на поєднанні ресурсу влади і форм самоорганізації населення. Вважайте це дніпропетровською формулою ефективності».

Gorod.dp.ua на Facebook.


Ыть-ыть-ыть  (01.10.15 15:14): Это я на социальном лифте по лестнице еду с трубой в голове которая не течет патамушто во дворе мусор мне нравится и бровка когда я застрял в трубу и лифт мне помог на лестнице и дали почитать бумажку про доброго толстого парня не знаю как его зовут патамушто электричка уехала в одну сторону и назад приедет разбитая без сиденья для того парня Відповісти | З цитатою
шш  (01.10.15 12:33): Ну, и где тут про лифты? Адреса, телефоны, явки? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті