Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
23:27

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

За завданням Валентина Резніченка в чотирьох селах Криничанського району почнуть будувати водогони

За завданням Валентина Резніченка в чотирьох селах Криничанського району почнуть будувати водогони
До домівок мешканців сіл Щорськ, Водяне, Бикове та Василівка Криничанського району не підведено водопровід. Майже 4 тисячі людей купують питну воду та мріють якнайшвидше вирішити цю проблему. За допомогою вони звернулися до очільника області Валентина Резніченка під час особистого прийому. Голова ОДА поставив завдання вже наступного року розпочати будівництво водогонів.

Микола Бобришов на особистому прийомі поскаржився очільнику області на якість води в селах Водяне та Бикове. Мовляв, населені пункти знаходяться біля кар’єру, тому пити з колодязів небезпечно для здоров’я. Така ситуація в селі вже два десятки років і з часом лише погіршується.

«У нас в селі 800 людей, і ця проблема дуже актуальна. Кожен викручується, як може: хтось по воду їде в місто, хтось купує. Тому я попросив голову ОДА допомогти», — пояснив чоловік.

Проблема з питною водою і у 3 тисяч мешканців селища Щорськ. Раніше люди користувалися колодязями, але зараз рівень води у них значно впав, розповіла під час особистого прийому селищний голова Тетяна Десятко. До сіл Водяне, Бикове та Василівка вже прокладено труби, залишилося підвести їх до будинків. Вартість цих робіт – понад 8 млн. грн. А от водогін до селища Щорськ ще потрібно збудувати. Зараз готується проектно-кошторисна документація. Очікується, що ці роботи коштуватимуть приблизно 15 млн. грн. Валентин Резніченко поставив завдання вже наступного року розпочати будівництво. Воно буде фінансуватися як з обласного, так і з місцевого бюджетів.

Загалом на особистий прийом до голови ОДА звернулося 13 мешканців Криничанського району. Вони просили виділити матеріальну допомогу на лікування, відремонтувати дороги, придбати техніку для вивезення сміття тощо.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Серый  (13.08.15 22:39): Конечно начнут!!! А как-же!!! Выборы на носу!!! А вот доведут ли водичку----это вопрос??? Відповісти | З цитатою
роман  (13.08.15 20:31): а вот в самом днепропетровске централизованое водоснабжение и канализация есть не у всех.например,на части улицы петрозаводской.так и пьют люди воду из скважин,находящихся в непосредственной близости от кладбища,которое там не одно Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті