Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 03 червня 2024
13:36

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпропетровщина завершила посів ранніх зернових

Дніпропетровщина завершила посів ранніх зернових
У Дніпропетровській області тривають весняно-польові роботи. Аграрії регіону завершили посів 167 тисяч гектарів ранніх ярих зернових культур та наразі продовжують посів кукурудзи, соняшнику, цукрового буряку, овочів. Про це повідомили в департаменті агропромислового комплексу, розвитку сільських територій та ринкового середовища Дніпропетровської ОДА.

На сьогодні аграрії області посіяли понад 154 тисяч гектарів ячменю, майже 7 тисяч гектарів гороху, 2,8 тисячі гектарів вівса та 2,8 тисячі гектарів ярої пшениці.

Крім того, ведуться роботи з посіву інших сільськогосподарських культур під врожай 2015 року. Вже посіяно 120,8 тисячі гектарів соняшнику, що складає 28% до плану, 105,3 тисячі гектарів кукурудзи на зерно - 30,9%, 0,5 тисячі гектарів цукрового буряку - 60,7%, 45,2 тисяч гектарів картоплі - 86,3% та 36,6 тисячі гектарів інших овочів - 67%.

Посів 4,2 тисячі гектарів гречки на Дніпропетровщині розпочнеться вже в травні. В цілому весняно-польові роботи охоплять в регіоні майже 1156,3 тисячі гектарів та за сприятливих погодних умов будуть завершені наприкінці травня.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Кладу кирпичом  (29.04.15 18:57): Зернистый хлебушек на прилавках - такая редкость.. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті