Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
14:29

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В обласному суботнику взяли участь більше 140 тисяч мешканців Дніпропетровщини

|«« «« »» »»|

В обласному суботнику, що пройшов на Дніпропетровщині, взяли участь понад 142 тисяч людей. Це майже на 20 тисяч більше, ніж було заплановано. Завдяки високій активності мешканців регіону план щодо благоустрою територій було перевиконано.

Під час проведення обласного суботника замість 803 пам'ятних місць Другої світової війни було виконано благоустрій 905 одиниць. Прибрано більше 3,8 га парків, скверів, алей та прибудинкових територій проти 3,3 запланованих. Висаджено 19,2 га нових газонів і квітників проти запланованих 13,13 га. Ліквідовано 802 стихійних сміттєзвалищ (план – 622 одиниці). Також було очищено від сміття майже 1,7 тисяч км доріг та 280 км берегів річок, відремонтовано понад 2 тисяч м2 асфальтобетонного покриття та створено 3 нових дитячих майданчика у Криворізькому районі.

Керівники департаментів та управлінь облдержадміністрації взяли участь у суботниках, які проходили в містах та районах області.

Зокрема, учні Дніпропетровської загальноосвітньої школи №140 разом з директором департаменту освіти і науки ОДА Олександром Демчиком упорядкували повір'я свого навчального закладу, прибрали футбольне поле та шкільну клумбу.

У Павлограді в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів ОДА Руслан Стрілець разом зі школярами та жителями міста провів акцію «Об'єднаймо зусилля для відновлення довкілля». У парку 1 Травня на березі річки Вовча висаджено алею з 30 дерев та встановлено 3 лавки для відпочинку. По іншому боці річки Вовча впорядковано та очищено від сміття прибережну територію річки, вивішено 3 нові будиночки для птахів у рамках відзначення Всесвітнього дня мігруючих птахів.

Школярам Руслан Стрілець подарував екологічну гру «Зелене місто майбутнього» та довідники з природно-заповідної справи Дніпропетровщини.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Edward_t  (28.04.15 01:21): это кто субботник организовал? кто это закон нарушает? субботники - это коммунистическое порождение бесплатного труда. или как халявный труд, то властям нравится. а как память о предках - то коммунистическая пропаганда? Відповісти | З цитатою
Субсидия  (27.04.15 14:35): Після Київського напівмарафону один учасник помер, 12 – у лікарні.
У Києві помер учасник напівмарафону-2015, що проходив 26 квітня, ще 12 осіб – госпіталізовані.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Ирина  (27.04.15 14:26): Да, субботник суперэффективный. В 9 утра в воскресенье еду по набережной - "чистота", как после Дня города. Ну а как иначе? Ведь накануне субботник был! Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Писчинка  (27.04.15 14:13): Пишите ещё, я обязательно вам помогу незлым тихим ломом.. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті