Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 29 червня 2024
04:37

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Незважаючи на складну ситуацію в країні, питання екології не відходять на другий план

Незважаючи на складну ситуацію в країні, питання екології не відходять на другий план
Дніпропетровщина, як прифронтова область, багато зусиль віддає збереженню безпеки та допомозі АТО, проте питання екології тут не відходять на другий план. Обговорити вирішення важливих в цій сфері проблем на засіданні Громадської екологічної ради зібралися представники активних громадських рухів та об'єднань регіону. Зокрема, на питання присутніх відповів в. о. заступника губернатора Святослав Олійник.

«Незважаючи на військові проблеми, ми все одно зобов'язані в тих умовах, які у нас є, не забувати про інші аспекти життя. Ми підтримуємо активність нашої екологічної громади. Не втручаємося в роботу екологічної ради, а співпрацюємо з нею і прагнемо спільного результату», - зазначив Святослав Олійник.

Учасники засідання обговорили проблем радіологічного контролю виробництва й обігу товарів, а також відходів на території Дніпропетровської області. Також торкнулися питань водогосподарської діяльності Запорізького енергокомплексу – йшлося про план реалізації намірів продовження терміну експлуатації двох блоків АЕС, будівництва нових і необхідності законодавчого обґрунтування зони спостереження.

Крім того, в. о. директора департаменту екології та природничих ресурсів ОДА Руслан Стрілець окреслив п лан роботи департаменту на 2015 рік. Обговорювались і плани робіт на цей рік Дніпропетровського обласного управління лісового і мисливського господарства та Громадської екологічної ради при Дніпропетровській облдержадміністрації.

Нагадаємо, що Громадську екологічну раду п ри Дніпропетровській обласній державній адміністрації було створено у 2014 році. Робота екоради направлена на поліпшення екологічної обстановки в області, на підвищення рівня екологічної освіти населення, виховання його екологічної свідомості і дбайливого відношення до навколишнього природного середовища.

Громадська екорада тісно взаємодіє з органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування, науковими і учбовими закладами, іншими організаціями, що впливають на стан навколишнього природного середовища і мають відношення до рішення екологічних проблем Дніпропетровської області.

Gorod.dp.ua на Facebook.
ФОТО:

   


Ната  (16.03.15 17:48): А что в течении 2014 года этим советом было конкретно сделано в улучшении экологической обстановки в области, повышении уровня экологического образования населения, воспитании его экологического сознания и бережного отношения к окружающей природной среде??? Стрелец - еще тот ЭКОЛОГ! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (18)

•  Дніпряни жаліються на проблеми з мобільним зв’язком та інтернетом: що радять фахівці (14)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (13)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (7)

•  У Дніпрі на Сонячній Набережній почали демонтувати великий логотип на 10-поверхівці (6)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті