Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Ср, 18 вересня 2024
06:15

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

АНД РВ


20 серпня 2024, 12:16

Інформаційно-просвітницький захід з суб’єктом пробації до Дня Незалежності України

20 серпня 2024 року психолог Амур-Нижньодніпровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області Едуард Абашія провів інформаційно-просвітницький захід з суб’єктом пробації на тему: «Що для мене означає Незалежність України».

В рамках бесіди суб’єкт пробації висловив свою громадянську позицію та зазначив, що раніше він відзначав це свято, відвідував святкові концерти та виставки у місті тощо, наразі бажає перемоги для країни, яка полягає в збереженні держави та досягненні миру.

23 та 24 серпня громадяни України відзначають два важливих свята - День Державного Прапора та День Незалежності України.

Раніше Україна святкувала День Незалежності 22 січня, але змінила дату, щоб приурочити його до першої річниці проголошення державного суверенітету від СРСР. Це дата, коли країна отримала нову правову систему, військові повноваження і власну валюту. У 2024 році країна відзначатиме 33-ту річницю незалежності від Радянського Союзу.

Незалежність та наявність незалежної держави – це найвища форма самовираження будь-якого народу, і найчастіше вона дається ціною багатьох випробувань та страждань.

Сьогодні ми живемо у важкі часи, під звуки сирен і безпілотних літальних апаратів, вибухів ракет та снарядів, залпів гармат тощо, де навколо відбувається суцільне безумство. В часи війни тваринні інстинкти беруть гору над розумом. Люди відчувають невимовні фізичні та психологічні страждання. Однак важливо розуміти, чому ми маємо пройти цим шляхом випробувань. Сказати, що в ім’я незалежності - значить сказати хоч велику, але не найважливішу частину правди. Бо незалежність, якою б високою метою вона не була, насправді є засобом досягнення ще вищої мети. Йдеться про виживання і розвиток майбутніх поколінь. Шлях цей непростий та підступний, він проходить через зовнішні та внутрішні потрясіння, і ми повинні пройти цей шлях заради незалежності, заради державності, заради світлого майбутнього.

Для того щоб ці умови були повноцінними, необхідний мир. В Україні багато хто вважає, що в цій напруженій обстановці, в умовах військових зіткнень, говорити про мир неможливо. Але насамперед у цих умовах потрібно цінувати мир і зовсім не потрібно плутати мир із перемир’ям або припиненням вогню. Мир – це середовище, вільне від міждержавних, міжнаціональних, релігійних, мовних, соціальних та інших конфліктів та непорозумінь. Мир є чинником, який забезпечує і гарантує безпеку, а також незалежність і суверенітет, - зазначив психолог.

Сердечно вітаємо всіх з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України! Бажаємо всім миру, спокою, добра і щастя!





Останній раз редагувалося: 20.08.2024 12:37
Переглядів: 125
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті