Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Нд, 16 червня 2024
18:01

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

[email protected]


16 листопада 2023, 12:52

«Стосунки у суспільстві» – бесіда з волонтером пробації

Стосунки – це зв’язок між людьми, які добре знають одне одного. Деякі стосунки формуються за нашим бажанням, інші – незалежно від того, хочемо ми цього чи ні. Якщо між людьми склалися здорові стосунки, вони відчувають потребу у спілкуванні і сумують, коли змушені розставатися. Здорові стосунки ґрунтуються на взаємоповазі, довірі, турботі й чесності.
Але для більшості суб’єктів пробації колишні стосунки або розірвані, або набрали нездорового характеру, в них переважає підозрілість, егоїзм, бажання контролювати і підкоряти.
Саме про стосунки у суспільству «16» листопада 2023 року йшла мова у бесіді волонтера пробації Сергія Тітарса з суб’єктами пробації, яким нелегко формувати нові чи налагоджувати колишні зв’язки, розрушені їх кримінальним правопорушенням.
Також, волонтер Сергій проінформував підоблікових про негативний вплив алкоголю, нікотину, наркотичних речовин на особистість та здоров’я людини.
В ході подальшої бесіди присутні дійшли висновку, що встановлені здорові міжособистісні стосунки, здоровий спосіб життя допоможуть їм краще задовольняти власні потреби, повніше реалізувати себе, легше долати труднощі і розв’язувати проблеми.

Центральний районний сектор
філії Державної установи
«Центр пробації»
у Дніпропетровській області





Переглядів: 160
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті