Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пт, 28 червня 2024
18:13

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

[email protected]


17 серпня 2023, 10:31

ЗАХІД ДО ДНЯ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА УКРАЇНИ ТА ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

23 та 24 серпня 2023 року в Україні відзначають найголовніші загальнодержавні свята – День Державного Прапора України та День Незалежності України.
З метою формування у суб’єктів пробації почуття патріотизму та гордості за свій народ до Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України проведено захід щодо багатовікової історії українського державотворення, державної символіки незалежної України та з метою виховання поваги громадян до державних символів України.
Державний Прапор України затверджено Верховною Радою 28 січня 1992 року. Це прапор з двох рівновеликих горизонтальних смуг синього (вгорі) і жовтого (внизу) кольорів, із співвідношенням ширини прапора до його довжини 2:3. Немає офіційної відповіді, чому прапор України синьо-жовтий. Найпопулярніше "народне" тлумачення говорить, що синя смуга означає ясне небо, а жовта - золоте пшеничне поле під ним.
День незалежності України - державне свято України, яке відзначається щороку 24 серпня на честь ухвалення Акта проголошення незалежності України та від'єднання від СРСР, що заведено вважати датою відновлення незалежної держави Україна.
Ця визначна дата навіки увійшла в історію молодої держави золотою сторінкою її біографії, започаткувала нову епоху в житті нашого народу, законодавчо закріпила його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення.
З цього приводу, 17 серпня 2023 року працівники Центрального районного сектора спільно з волонтером пробації для суб’єктів пробації провели лекцію-бесіду, під час якої учасників ознайомили з основними державотворчими подіями становлення незалежної України, символами та традиціями святкування Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України .
По завершенню заходу привітали суб’єктів пробації із святами та побажали, щоб у їхніх серцях наповнювалась гордість за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння. Ми усі прагнемо, щоб у домі панували щастя і добро, у суспільстві – згуртованість, на рідній землі – мир! Тож нехай ці величні свята вселяють гордість за увесь український народ, нашу країну, об’єднують всіх українців, дарують усім нам світлі надії, щоденні звершення та впевненість у завтрашньому дні.

Центральний районний сектор
філії Державної установи «Центр пробації»
у Дніпропетровській області









Переглядів: 208
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті